Vrachtwagenchauffeurs Waalwijk » Van der Werff Logistics

Vacatures filteren

  • Regio's

  • Vakgebied

  • Dienstverband

Stel vacature alert in Stel vacature alert in

Vrachtwagenchauffeurs Waalwijk

Vrachtwagenchauffeurs Waalwijk

Je woont in het Zuiden van het land. Je kijkt uit naar een nieuwe baan in het logistieke centrum van Nederland?  Je bent toe aan meer uitdaging in je werk als chauffeur en hoopt die uitdaging te vinden in het werken met bouw, industrie en landbouw materialen (met afwijkende maten). We kunnen je nu alvast verklappen: “Wij weten zeker dat je de uitdaging waarnaar je op zoek bent bij ons zult vinden.”

Als chauffeur bij Van der Werff Logistics ben je verantwoordelijk van het vervoer van zendingen in de breedste zin van het woord. Ook het nauwkeurig stuwen en zekeren van lading is jou wel toevertrouwd. Mocht iets afwijken, bijvoorbeeld lading, materieel, wacht-, laad- en lostijden, dan reageer je alert. Klantvriendelijkheid en servicegerichtheid zitten jou in het bloed. Je bent het visitekaartje van Van der Werff en dat draag je met plezier uit.

Zodra je bij de klant arriveert volgt er nog meer avontuur. Het komt namelijk vaak voor dat je de lading moet lossen in een krappe woonwijk of op een moeilijk bereikbare bouwplaats. Gelukkig heb je als Van der Werff chauffeur vaak een eigen meeneemheftruck bij je. Zo vervoer je jouw lading in de meest letterlijke zin van het woord helemaal van A naar B.

 

Over Van der Werff Logistics

Bij Van der Werff Logistics werk je bij een betrouwbare werkgever met een goede organisatie. Onze chauffeurs rijden hoofdzakelijk binnen de Benelux en de ladingen bestaan grotendeels uit bouw-, industrie- en landbouw materialen. Onze werkzaamheden staan bekend om hun uitdagende en afwisselende karakter. Naast de uitdaging in je werk, bieden wij ook rust in je arbeidsvoorwaarden. Deze zijn volgens de CAO beroepsgoederenvervoer en we bieden bij goede inzet een prestatiebonus. Wij verzorgen de code 95 nascholing voor je en streven ernaar dat je zo snel mogelijk met een vaste wagen rijdt.

Wil je graag solliciteren of ben je nieuwsgierig naar het werken bij Van der Werff? Neem dan gerust contact met ons op via https://www.teamvdwerff.nl/contact/ en wij beantwoorden al je vragen.

Vacatures in Waalwijk

Heerenveen
Parttime
Transport
bespreekbaar
Waalwijk
Fulltime
Transport
40 uur

Het verhaal van Azret –  Chauffeur in Waalwijk

Ik kwam toevallig een medewerker tegen van Van der Werff bij een klant. We moesten samen lossen. Tijdens het werk heb ik hem gevraagd hoe het is om bij Van der Werff te rijden. Ik wist toen al dat Van der Werff hetzelfde werk doet als wat ik al deed. Ik hoefde dus niet alles opnieuw te leren en kon zo beginnen met werken. Dit type werk past goed bij mij, je komt overal en het is nooit een dag saai. Na dat gesprek heb ik mijn kans gepakt en heb ik Van der Werff gebeld. Het voelde gelijk goed.

Bonne (Capaciteitsmanager Waalwijk) is heel spontaan en vriendelijk en zij gaf mij meteen een goed gevoel. Bij Van der Werff viel het me meteen op dat iedereen aardig en vriendelijk is. Ik heb niets te klagen over de mensen. Alles is goed geregeld en de betalingen zijn altijd volledig en netjes op tijd.  

De vrijheid en het feit dat je overal komt. Dat vind ik leuk! Je ziet allerlei landen en dorpen. Het particuliere werk vind ik ook leuk, bij de mensen thuiskomen en bijvoorbeeld een tuinhuisje leveren.  

Maak kennis met Azret

Zo werkt solliciteren bij Van der Werff Logistics

1
Vind jouw baan

Laat ons weten dat jij degene bent die wij nodig hebben en solliciteer direct.

2
Kom op gesprek

Tijdens een goed gesprek ontdekken we of we met elkaar matchen.

3
Stap je in?

Zijn beide partijen enthousiast? Dan doen wij jou een mooi voorstel. Wat zeg je ervan: “Stap je in?”

4
Welkom aan boord!

Welkom bij ons team.

5
Wij maken je Werffwijs!

Wij begrijpen goed dat het bij een nieuwe baan altijd even zoeken is. Bij ons staan er meerdere mentoren en een chauffeurscoach voor je klaar.

Open sollicitatie

Staat jouw functie er vandaag niet tussen, maar wil je toch graag deel uitmaken van ons team? Stuur direct een open sollicitatie.

Ik wil open solliciteren

Wil je ons beter leren kennen?

Neem contact op met de afdeling HR voor al je vragen over werken bij Van der Werff of een specifieke vacature. Onze medewerkers zitten voor je klaar!

Ontwikkeld door Convident