Vacatures filteren

  • Regio's

  • Vakgebied

  • Dienstverband

Stel vacature alert in Stel vacature alert in

Vrachtwagen rijbewijs halen via bedrijf

Vrachtwagen rijbewijs halen via bedrijf

Bij Van der Werff begrijpen we dat velen de droom koesteren om vrachtwagenchauffeur te worden. Daarom bieden wij jou graag de mogelijkheid om deze droom te verwezenlijken via ons zij-instroomtraject. Met ons programma kun je op een efficiënte en praktijkgerichte manier je vrachtwagen rijbewijs halen, terwijl je direct aan de slag kunt bij ons bedrijf.

Als toonaangevend transportbedrijf hebben we jarenlange ervaring en expertise opgebouwd in de transportsector. We weten dat er een groeiende behoefte is aan gekwalificeerde vrachtwagenchauffeurs en we willen jou de kans bieden om in deze dynamische en boeiende branche aan de slag te gaan.

Vrachtwagen rijbewijs halen doormiddel van ons zij-instroomtraject

Ons zij-instroomtraject is speciaal ontworpen voor mensen zonder ervaring in de transportsector. We zorgen voor een volledig begeleid traject, waarin we je stap voor stap klaarstomen voor het behalen van je vrachtwagen rijbewijs. Onze ervaren instructeurs nemen je mee in de wereld van het vrachtwagenchauffeurschap en leren je alle nodige vaardigheden en kennis die je nodig hebt.

Een groot voordeel van ons zij-instroomtraject is dat je direct na het behalen van je rijbewijs bij ons aan de slag kunt. Van der Werff biedt een breed scala aan transport vacatures, waardoor er altijd een functie is die bij jou past. Of je nu geïnteresseerd bent in nationaal transport, distributie of speciaal transport, wij hebben diverse mogelijkheden beschikbaar.

Naast een uitdagende en afwisselende baan bieden we bij Van der Werff ook goede arbeidsvoorwaarden en doorgroeimogelijkheden. We geloven in de kracht van persoonlijke ontwikkeling en investeren graag in onze medewerkers. Met onze interne opleidingen en trainingen kun je jezelf blijven ontwikkelen en nieuwe vaardigheden opdoen.

Hoe ziet het zij-instroomtraject er uit?

We kunnen het ons voorstellen dat je graag alvast zicht hebt op hoe zo’n traject er in de praktijk uitziet. Hieronder laten we je het stap voor stap zien:

  1. Dien een sollicitatie in via onze sollicitatie pagina.
  2. Na jouw sollicitatie volgt eerst een gesprek om te kijken of het van beide kanten klikt. Is dat het geval? Dan ga je een dag meelopen in het crossdock en een dag mee met een chauffeur. Op deze manier krijgen we een goede indruk van elkaar!
  3. Wanneer we dan nog steeds enthousiast zijn over de potentiële samenwerking wordt je uitgenodigd voor een testdag door het mobiliteitscentrum. Als je deze testdag goed hebt doorstaan kun je meteen bij ons van start!
  4. Je begint met de lessen voor het groot rijbewijs. Tijdens deze lessen kun je in de avonden meteen bij ons aan de slag in het crossdock. Op die manier leer je ons bedrijf, materialen en processen alvast grondig kennen.
  5. Daarnaast leer je in ons crossdock ook zelfstandig ladingen zekeren, laden en lossen en manoeuvreren met de (meeneem)heftruck. Zo doe jij alvast vertrouwen op voor wanneer je in de toekomst solo rijdt.
  6. Je rijbewijs is binnen! Nu is het tijd om de kneepjes van je nieuwe vak verder uit te breiden in de praktijk!
  7. Na het behalen van je rijbewijs ga je een periode met een mentorchauffeur mee. Jullie onderzoeken samen wat jij nog nodig hebt voordat je volledig zelfstandig op pad gaat. Ook na het opleidingstraject staat onze chauffeurscoach voor jou klaar.

Je vrachtwagen rijbewijs halen via Van der Werff

We horen je denken: Maar zo’n rijbewijs is toch hartstikke duur? Geen zorgen. De kosten voor de rijlessen worden voor 50% gesubsidieerd vanuit het subsidiefonds en 35% door Van der Werff Logistics. Het resterende bedrag is voor jouw eigen rekening. Een rekening die zich niet zal opstapelen dankzij jouw verdiensten vanuit het crossdock!

De weg op met Van der Werff

Ben jij klaar om jouw droom als vrachtwagenchauffeur waar te maken? Aarzel dan niet langer en neem vandaag nog contact met ons op. Ons team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je verder te informeren over ons zij-instroomtraject. Bij Van der Werff krijg je de kans om een nieuwe carrière te starten in de transportsector. Wij kijken ernaar uit om samen met jou de weg op te gaan!

Wil je ons beter leren kennen?

Neem contact op met de afdeling HR voor al je vragen over werken bij Van der Werff of een specifieke vacature. Onze medewerkers zitten voor je klaar!

Ontwikkeld door Convident