Vacatures filteren

  • Regio's

  • Vakgebied

  • Dienstverband

Stel vacature alert in Stel vacature alert in

Vestiging Waalwijk

Vestiging Waalwijk

Werken bij Van der Werff Logistics in Waalwijk

Welkom bij Van der Werff Logistics in Waalwijk; de perfecte plek voor jouw nieuwe avontuur in de logistieke sector! Als toonaangevend transportbedrijf in Waalwijk, Noord-Brabant, zijn we voortdurend op zoek naar gemotiveerde mensen om ons team te versterken.

Onze vestiging in Waalwijk

Bij ons krijg je de unieke kans om te werken op een gloednieuwe vestiging die in 2023 is geopend. Deze moderne faciliteit biedt alle nodige voorzieningen voor een fijne werkervaring. De vestiging beschikt over een groot crossdock, waar dagelijks alle inkomende zendingen worden gesorteerd en geladen voor verdere distributie. Daarnaast hebben we een ruim magazijn van maar liefst 5000 m2 voor de opslag van goederen voor onze opdrachtgevers. 

Een betrokken team

Bij Van der Werff Logistics in Waalwijk vormen we een hecht team, bestaande uit kantoorpersoneel, loods- en crossdock medewerkers en natuurlijk chauffeurs. Als familiebedrijf hechten we veel waarde aan het familiegevoel en willen we dit graag behouden. Als collega krijg je de kans om deel uit te maken van een professioneel en gezellig team dat zich richt op het leveren van hoogwaardige logistieke diensten.

”Werken bij Van der Werff in Waalwijk bevalt het me enorm. Er is ruimte voor een grapje, maar als er gewerkt moet worden, is iedereen serieus. Je staat er zeker niet alleen voor. Collega’s staan altijd klaar om te helpen.” – Dennis Beerendonk, chauffeur in Waalwijk

Vacatures in Waalwijk

Wij hebben regelmatig vacatures in Waalwijk en ook in de bredere regio van Noord-Brabant. Naast onze vacatures in Waalwijk hebben we namelijk ook mogelijkheden bij standplaatsen in het Zuiden van het land. We verwelkomen sollicitaties van kandidaten uit steden zoals Eindhoven, Tilburg, Breda en Den Bosch. Wij vinden het belangrijk dat je op ongeveer een half uur rijden van Waalwijk of onze standplaatsen woont.

Ben je enthousiast geworden en wil je graag aan de slag als bij Van der Werff Logistics? Aarzel dan niet en solliciteer vandaag nog! Wij bieden een competitief salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en uitstekende doorgroeimogelijkheden binnen ons bedrijf.

Bezoek onze website voor meer informatie over onze vacatures of neem contact met ons op voor een persoonlijk gesprek. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie! 

Je bent natuurlijk altijd welkom om even langs te komen op de Van Hilststraat 25 in Waalwijk en kennis met ons te maken. Je kunt een afspraak inplannen met onze collega Bonne van Kruijssen. Ook hebben we enkele dagen inloopsollicitaties op onze vestiging. Bekijk hier de datums.

Ontmoet onze collega's in Waalwijk

"Bij Van der Werff viel het me meteen op dat iedereen aardig en vriendelijk is. Alles is goed geregeld en de betalingen zijn altijd volledig en netjes op tijd"
Azret Hrustic
Chauffeur vestiging Waalwijk
“Ik krijgt het meeste energie van de gesprekken met onze chauffeurs. Daarnaast geniet ik van de variatie in mijn werkzaamheden. Ik mag van alles regelen en krijg daarin veel verantwoordelijkheid”
Bonne van Kruijssen
Capaciteitsmanager Waalwijk
Maak kennis met Dennis Beerendonk, een enthousiaste zij-instromer met een verleden bij de spoorwegpolitie, maar met een grote passie om aan de slag te gaan als vrachtwagenchauffeur.
Dennis Beerendonk
In dit artikel leer je meer over chauffeurscoach Joop. De drieënzestigjarige zit nooit stil en beleefde veel artikel-waardige avonturen!
Joop Spykstra
Chauffeurscoach

Vacatures in Waalwijk en omgeving

Wil je ons beter leren kennen?

Neem contact op met de afdeling HR voor al je vragen over werken bij Van der Werff of een specifieke vacature. Onze medewerkers zitten voor je klaar!

Ontwikkeld door Convident