Werkplaats vacatures - Van der Werff Logistics

Vacatures filteren

  • Regio's

  • Vakgebied

  • Dienstverband

Stel vacature alert in Stel vacature alert in

Vacatures

Meer filters

Vacatures Werkplaats

Vacatures filteren

  • Regio's

  • Vakgebied

  • Dienstverband

Heerenveen
Fulltime
Werkplaats
40

Werkplaats vacatures

Zoekende naar leuke vacatures in de werkplaats? Goed nieuws, bij Van der Werff zoeken wij geregeld naar nieuwe werkplaats talenten. Bij ons in de werkplaats werken is om verscheidene redenen een feestje:

  • Ons werkplaatsteam is fantastisch. Ze staan altijd voor elkaar klaar, zingen mee met de radio en houden wel van een grapje
  • Onze werkplaats is fantastisch. Onze werkplaats is zowel ruim als modern en onze medewerkers zijn er dol op

Onze monteurs hebben ieder hun eigen specialisme. De een werkt dagelijks aan het onderhoud van onze vloot aan (meeneem)heftrucks en de ander houdt het getrokken materieel up-to-date. Ook constructietaken vinden plaats in onze moderne werkplaats. Waar liggen jouw interesses?

Momenteel hebben wij een aantal werkplaats vacatures openstaan in Heerenveen. Wij zoeken een constructie/Carrosserie medewerker en een leerling bedrijfswagenmonteur.

Constructie/Carrosserie Medewerker

Als Carrosserie Medewerker ben je vaardig in het onderhouden van zowel ons wagenpark als onze op- en overslagmiddelen. En naast dat je er goed in bent haal je er ook nog eens veel plezier uit! Je bent bij deze job verantwoordelijk voor het technisch onderhoud en de revisie- en renovatiewerkzaamheden aan ons eigen wagenpark. Je richt je voornamelijk op het constructiewerk aan onze bedrijfsauto’s en dus op klussen als: lassen, slijpen, kleden herstellen en conserveringswerkzaamheden. Daarnaast word je ingewerkt om ook technische reparaties uit te kunnen voeren. Voeg jij je graag bij ons werkplaatsteam? Leuk, wij kijken ernaar uit!

Leerling Bedrijfswagenmonteur

Ben jij nog ‘in de leer’ en wil je graag aan de slag bij Van der Werff? Goed nieuws, onder onze werkplaats vacatures staat een mooie functie voor je klaar! Wij zoeken momenteel namelijk een Leerling Bedrijfswagenmonteur.
Als Leerling Bedrijfswagenmonteur is iedere dag in de werkplaats weer een mooi avontuur voor je. Met zwarte handen van het vet en vegen op je gezicht richt jij je vier dagen per week met veel plezier op de praktijk bij Van der Werff. De vijfde dag ga je naar school waar je ook de theoretische kant van jouw job ontdekt.
Zien wij je snel in onze werkplaats? Wij kijken ernaar uit!

Je bent slechts vijf stappen verwijderd van je nieuwe job!

1
Vind jouw baan

Laat ons weten dat jij degene bent die wij nodig hebben en solliciteer direct.

2
Kom op gesprek

Tijdens een goed gesprek ontdekken we of we met elkaar matchen.

3
Stap je in?

Zijn beide partijen enthousiast? Dan doen wij jou een mooi voorstel. Wat zeg je ervan: “Stap je in?”

4
Welkom aan boord!

Welkom bij ons team.

5
Wij maken je Werffwijs!

Wij begrijpen goed dat het bij een nieuwe baan altijd even zoeken is. Bij ons staan er meerdere mentoren en een chauffeurscoach voor je klaar.

Open sollicitatie

Staat jouw functie er niet tussen, maar wil je toch graag deel uitmaken van ons team? Stuur direct een open sollicitatie.

Ja ik wil open solliciteren!

Verhalen van medewerkers

“Ik vind persoonlijk dat er meer in het leven is dan alleen maar werken en ik wilde echt een veertigurige werkweek. Die mogelijkheid kreeg ik bij Van der Werff”
Bert
LZV chauffeur vestiging Waalwijk
“Ik krijgt het meeste energie van de gesprekken met onze chauffeurs. Daarnaast geniet ik van de variatie in mijn werkzaamheden. Ik mag van alles regelen en krijg daarin veel verantwoordelijkheid”
Bonne
Capaciteitsmanager Waalwijk
“Werken bij Van der Werff bevalt me goed, ik vind het werk lekker uitdagend! De ene keer heb ik adressenwerk, de andere keer heb ik langere ritten. Bijvoorbeeld met twee adresjes”
Erik
Chauffeur vestiging Elshout
“Ik ben zeer content met Van der Werff. Wanneer ik iets vraag krijg ik altijd meteen een antwoord terug”
Henk
Charter
“Ik mag graag bij Van der Werff komen. Jong of oud, ik kan goed met mijn collega’s overweg. Wij helpen elkaar”
Mari
Charter

Wil je ons beter leren kennen?

Neem contact op met de afdeling HR voor al je vragen over werken bij Van der Werff of een specifieke vacature. Onze medewerkers zitten voor je klaar!

Ontwikkeld door Convident