Vacatures filteren

  • Regio's

  • Vakgebied

  • Dienstverband

Stel vacature alert in Stel vacature alert in

Vacatures

Meer filters

Vacatures Warehouse

Is door een groot magazijn heen manoeuvreren met een heftruck helemaal jouw ding? Dan vormen wij hoogstwaarschijnlijk een goede match! Bij Van der Werff zijn we doorlopend op zoek naar talent voor ons warehouse, oftewel in het Hollands: ons magazijn.

Vacatures filteren

  • Regio's

  • Vakgebied

  • Dienstverband

Heerenveen
Fulltime
Crossdock
40 uur

Magazijnmedewerker vacatures (Warehouse)

 

Als logistiek magazijnmedeweker bij Van der Werff voeg je je bij een hardwerkende ploeg. Ons team heeft veel voor elkaar over, houdt van een grapje en werkt vlot. Momenteel hebben wij vacatures openstaan in Heerenveen. Ben jij er al klaar voor? Check dan onze magazijn medewerker vacatures!

Ps. Naast onze magazijn in Heerenveen hebben wij ook een tweetal crossdocks, namelijk in Heerenveen en in Waalwijk. Het crossdock is dé plek waar vrachtwagens worden geladen en gelost. Dankzij onze heftruckchauffeurs op het crossdock kunnen onze vrachtwagenchauffeurs hun dienst iedere dag weer beginnen met een volgeladen trailer. Trekt dit jouw aandacht? Check dan ook eens onze crossdock vacatures!

Magazijn Medewerker Heerenveen

Je kunt je vast voorstellen dat wij als logistiek bedrijf genoeg te doen hebben! Om deze reden hebben wij vrijwel altijd vacatures openstaan voor magazijnmedewerkers. Bij deze job kom je te werken in een topteam waar ruimte is voor een grapje. Naast je vaste collega’s ga je ook werken met BBL-leerlingen. Wij zoeken mensen die het leuk vinden om hen te ondersteunen in hun leertraject.

Als magazijnmedeweker houd je je voornamelijk bezig met orderpicken. Je zoekt de juiste orders bij elkaar en zet ladingen alvast klaar. Daarnaast komen er ook orders binnen. Als logistiek magazijnmedeweker weet jij precies op welke locatie deze terecht moeten komen.

Je bent slechts vijf stappen verwijderd van je nieuwe job!

1
Vind jouw baan

Laat ons weten dat jij degene bent die wij nodig hebben en solliciteer direct.

2
Kom op gesprek

Tijdens een goed gesprek ontdekken we of we met elkaar matchen.

3
Stap je in?

Zijn beide partijen enthousiast? Dan doen wij jou een mooi voorstel. Wat zeg je ervan: “Stap je in?”

4
Welkom aan boord!

Welkom bij ons team.

5
Wij maken je Werffwijs!

Wij begrijpen goed dat het bij een nieuwe baan altijd even zoeken is. Bij ons staan er meerdere mentoren en een chauffeurscoach voor je klaar.

Open sollicitatie

Staat jouw functie er niet tussen, maar wil je toch graag deel uitmaken van ons team? Stuur direct een open sollicitatie.

Ja ik wil open solliciteren!

Verhalen van medewerkers

“Ik krijgt het meeste energie van de gesprekken met onze chauffeurs. Daarnaast geniet ik van de variatie in mijn werkzaamheden. Ik mag van alles regelen en krijg daarin veel verantwoordelijkheid”
Bonne van Kruijssen
Capaciteitsmanager Waalwijk
Als je al een tijdje over de werkvloer bij Van der Werff loopt, dan heb je Eeuwe de Boer (43) ongetwijfeld in diverse rollen gezien. Op de heftruck, in het crossdock helpen laden, schoonmaken, plannen, onze warehouses indelen of een afscheid regelen van een collega. Wat kan Eeuwe niet, vraag je jezelf weleens af.
Eeuwe de Boer
Warehousemanager
Maak kennis met Dennis Beerendonk, een enthousiaste zij-instromer met een verleden bij de spoorwegpolitie, maar met een grote passie om aan de slag te gaan als vrachtwagenchauffeur.
Dennis Beerendonk
Onze loodsen fungeren als strategische knooppunten waar producten worden ontvangen, gecontroleerd, opgeslagen en verzonden. Hier werkt een toegewijd team keihard om al onze voorraden en vrachten bij te houden. Eén daarvan is Gentiel Goeminne.
Gentiel Goeminne
"We vormen bij Van der Werff een hecht team. We hebben altijd interesse in elkaar. Bovendien heeft het bedrijf alles perfect voor elkaar voor haar medewerkers"
Tjarda Bos
Salarisadministrateur

Wil je ons beter leren kennen?

Neem contact op met de afdeling HR voor al je vragen over werken bij Van der Werff of een specifieke vacature. Onze medewerkers zitten voor je klaar!

Ontwikkeld door Convident