Vacatures filteren

  • Regio's

  • Vakgebied

  • Dienstverband

Stel vacature alert in Stel vacature alert in

Vacatures

Meer filters

Vacatures Transport

Werken in de transport?

Als chauffeur bij Van der Werff werk je bij een betrouwbare werkgever in de transport sector. De ladingen die je mag gaan vervoeren bestaan voornamelijk uit bouw, industrie en landbouwmaterialen. De werkzaamheden die je bij ons zal gaan uitvoeren zijn uitdagend en bieden een goede afwisseling. Je werkt bij ons onder goede arbeidsvoorwaarden. Al onze chauffeur worden uitbetaald volgens de cao-beroepsgoederenvervoer. Daarnaast ontvang je bij een goede inzet ook nog eens een prestatiebonus. Tot slot zullen wij ook de nascholing van code 95 voor jou verzorgen.

Vacatures filteren

  • Regio's

  • Vakgebied

  • Dienstverband

Transport vacatures

Ben jij op zoek naar een leuke baan in de transport sector? Dan zoeken wij jou! Wij hebben veel openstaande vacatures voor mensen die graag willen werken in deze mooie sector. Jaarlijks rijden onze vrachtwagenchauffeurs gezamenlijk 475 keer de wereld rond, dat is niet mis! Wil je deze prestatie samen met hen neerzetten? Dan kun je solliciteren op één van openstaande vacatures. Wij hebben vacatures voor onze hoofdvestigingen in Heerenveen en Waalwijk, maar ook vacatures vanuit verscheidene standplaatsen.

Vrachtwagenchauffeur vacature

Wij hebben altijd vacatures openstaan voor vrachtwagenchauffeurs. Wij zijn gespecialiseerd in het vervoer van zendingen met afwijkende maten. Hoofdzakelijk zijn we actief in de bouw, industrie en landbouwsector. Onze vrachtwagens rijden door heel de Benelux en Duitsland en soms ook nog in andere landen. Om alle goederen te kunnen vervoeren beschikken wij over een groot en veelzijdig wagenpark. Daarin vind je LZV’s, volumecombi’s, megatrailers, tautliners, open trailers, uitschuiftrailers, euro diepladers en trucks met kranen.

Als Van der Werff vrachtwagenchauffeur heb je vrijwel altijd een eigen meeneemheftruck bij je om goederen in de meest letterlijke zin van A naar B te brengen. Als vrachtwagenchauffeur bij ons bedrijf is geen dag hetzelfde, iedere dag brengt enorm leuke uitdagingen met zich mee!

LZV Chauffeur vacature

Wij hebben vacatures voor LZV chauffeurs voor onze vestigingen in Heerenveen en Waalwijk. Als LZV Chauffeur werk je veelal in de avonden en begin van de nacht. Om te werken als LZV chauffeur dien je in bezit te zijn van het CCV certificaat Chauffeur LZV (Lange zware voertuigen). Heb je deze nog niet op zak? Dan kun je die bij ons halen!

Je bent slechts vijf stappen verwijderd van je nieuwe job!

1
Vind jouw baan

Laat ons weten dat jij degene bent die wij nodig hebben en solliciteer direct.

2
Kom op gesprek

Tijdens een goed gesprek ontdekken we of we met elkaar matchen.

3
Stap je in?

Zijn beide partijen enthousiast? Dan doen wij jou een mooi voorstel. Wat zeg je ervan: “Stap je in?”

4
Welkom aan boord!

Welkom bij ons team.

5
Wij maken je Werffwijs!

Wij begrijpen goed dat het bij een nieuwe baan altijd even zoeken is. Bij ons staan er meerdere mentoren en een chauffeurscoach voor je klaar.

Open sollicitatie

Staat jouw functie er niet tussen, maar wil je toch graag deel uitmaken van ons team? Stuur direct een open sollicitatie.

Ja ik wil open solliciteren!

Verhalen van medewerkers

“Ik krijgt het meeste energie van de gesprekken met onze chauffeurs. Daarnaast geniet ik van de variatie in mijn werkzaamheden. Ik mag van alles regelen en krijg daarin veel verantwoordelijkheid”
Bonne van Kruijssen
Capaciteitsmanager Waalwijk
Als je al een tijdje over de werkvloer bij Van der Werff loopt, dan heb je Eeuwe de Boer (43) ongetwijfeld in diverse rollen gezien. Op de heftruck, in het crossdock helpen laden, schoonmaken, plannen, onze warehouses indelen of een afscheid regelen van een collega. Wat kan Eeuwe niet, vraag je jezelf weleens af.
Eeuwe de Boer
Warehousemanager
Maak kennis met Dennis Beerendonk, een enthousiaste zij-instromer met een verleden bij de spoorwegpolitie, maar met een grote passie om aan de slag te gaan als vrachtwagenchauffeur.
Dennis Beerendonk
Onze loodsen fungeren als strategische knooppunten waar producten worden ontvangen, gecontroleerd, opgeslagen en verzonden. Hier werkt een toegewijd team keihard om al onze voorraden en vrachten bij te houden. Eén daarvan is Gentiel Goeminne.
Gentiel Goeminne
"We vormen bij Van der Werff een hecht team. We hebben altijd interesse in elkaar. Bovendien heeft het bedrijf alles perfect voor elkaar voor haar medewerkers"
Tjarda Bos
Salarisadministrateur

Wil je ons beter leren kennen?

Neem contact op met de afdeling HR voor al je vragen over werken bij Van der Werff of een specifieke vacature. Onze medewerkers zitten voor je klaar!

Ontwikkeld door Convident