Vacatures filteren

  • Regio's

  • Vakgebied

  • Dienstverband

Stel vacature alert in Stel vacature alert in

Vacatures

Meer filters

Vacatures Crossdock

Is door een crossdock heen manoeuvreren met een heftruck helemaal jouw ding? En vind je het tof om trailers met jouw heftruck te lossen en te laden? Dan vormen wij hoogstwaarschijnlijk een goede match! Bij Van der Werff zijn we doorlopend op zoek naar vakkundige, hardwerkende crossdockmedewerkers.

Vacatures filteren

  • Regio's

  • Vakgebied

  • Dienstverband

Heerenveen
Fulltime
Crossdock
40 uur
Waalwijk
Fulltime
Crossdock
40 uur

Vacatures heftruckchauffeur (Crossdock)

Als heftruckchauffeur in ons crossdock voeg je je bij een hardwerkende ploeg. Ons team heeft veel voor elkaar over, houdt van een grapje en werkt vlot. Momenteel hebben wij heftruckchauffeur vacatures openstaan in Waalwijk en Heerenveen. Daarnaast zijn we ook op zoek naar een rangeerder in Heerenveen. Ben jij er al klaar voor? Check dan onze crossdock vacatures!

Ps. Naast ons crossdock in Waalwijk en Heerenveen hebben wij in Heerenveen ook een warehouse/magazijn. Op deze plek worden de orders gepickt. Trekt dit jouw aandacht? Check dan ook eens onze magazijn medewerker vacatures!

Heftruckchauffeur Heerenveen/Waalwijk

Wat doet een heftruckchauffeur bij Van der Werff? Je kunt je vast voorstellen dat wij als logistiek bedrijf genoeg te doen hebben! Om deze reden hebben wij vrijwel altijd vacatures openstaan voor heftruckchauffeurs. Dus: wil jij werken als heftruckchauffeur? Twijfel dan niet langer en voeg je bij ons team!

Als heftruckchauffeur bij ons bedrijf houd je je voornamelijk bezig met de laad- en loswerkzaamheden in ons crossdock. Je zorgt ervoor dat de ladingen goed worden gelost of geladen in onze wagens en denkt daarbij goed om de asbelasting en de ladingzekering.

Dankzij jouw werk in de avond kunnen onze chauffeurs de dag erop vlot en veilig op pad!

Rangeerder

Momenteel zijn we in Waalwijk op zoek naar een rangeerder. Als rangeerder werk je van 16.00 uur tot 01.00 uur ‘s nachts. Je werkt in een team vol gezellige collega’s!

Jij krijgt een unieke klus binnen ons bedrijf. In de avonden zijn onze heftruckchauffeurs volop aan de slag om trailers te laden en lossen. Als rangeerder ben jij degene die ervoor zorgt dat de heftruckchauffeurs niet stil komen te staan. Je voorziet ze tijdig van een nieuwe trailer om te laten/lossen. Je verplaatst de trailers met een terminaltrekker. Leuk weetje: je mag ook zonder groot rijbewijs aan het werk met de terminaltrekker. Heb je ambities om chauffeur te worden? Dan kun je dit werk doen naast een zij-instroomtraject. Ook dit traject bieden wij je graag aan.

Je bent slechts vijf stappen verwijderd van je nieuwe job!

1
Vind jouw baan

Laat ons weten dat jij degene bent die wij nodig hebben en solliciteer direct.

2
Kom op gesprek

Tijdens een goed gesprek ontdekken we of we met elkaar matchen.

3
Stap je in?

Zijn beide partijen enthousiast? Dan doen wij jou een mooi voorstel. Wat zeg je ervan: “Stap je in?”

4
Welkom aan boord!

Welkom bij ons team.

5
Wij maken je Werffwijs!

Wij begrijpen goed dat het bij een nieuwe baan altijd even zoeken is. Bij ons staan er meerdere mentoren en een chauffeurscoach voor je klaar.

Open sollicitatie

Staat jouw functie er niet tussen, maar wil je toch graag deel uitmaken van ons team? Stuur direct een open sollicitatie.

Ja ik wil open solliciteren!

Verhalen van medewerkers

“Ik krijgt het meeste energie van de gesprekken met onze chauffeurs. Daarnaast geniet ik van de variatie in mijn werkzaamheden. Ik mag van alles regelen en krijg daarin veel verantwoordelijkheid”
Bonne van Kruijssen
Capaciteitsmanager Waalwijk
Als je al een tijdje over de werkvloer bij Van der Werff loopt, dan heb je Eeuwe de Boer (43) ongetwijfeld in diverse rollen gezien. Op de heftruck, in het crossdock helpen laden, schoonmaken, plannen, onze warehouses indelen of een afscheid regelen van een collega. Wat kan Eeuwe niet, vraag je jezelf weleens af.
Eeuwe de Boer
Warehousemanager
Maak kennis met Dennis Beerendonk, een enthousiaste zij-instromer met een verleden bij de spoorwegpolitie, maar met een grote passie om aan de slag te gaan als vrachtwagenchauffeur.
Dennis Beerendonk
Onze loodsen fungeren als strategische knooppunten waar producten worden ontvangen, gecontroleerd, opgeslagen en verzonden. Hier werkt een toegewijd team keihard om al onze voorraden en vrachten bij te houden. Eén daarvan is Gentiel Goeminne.
Gentiel Goeminne
''Je eigen ervaring overbrengen, maar omgekeerd ook leren van de chauffeur. Topwerk!''
Jesmer Breeuwsma en Sander Windstra
,,Je bedenkt iets wat het menselijk brein simpelweg niet kan. Dat is het mooie aan IT.”
Team ICT
"We vormen bij Van der Werff een hecht team. We hebben altijd interesse in elkaar. Bovendien heeft het bedrijf alles perfect voor elkaar voor haar medewerkers"
Tjarda Bos
Salarisadministrateur

Wil je ons beter leren kennen?

Neem contact op met de afdeling HR voor al je vragen over werken bij Van der Werff of een specifieke vacature. Onze medewerkers zitten voor je klaar!

Ontwikkeld door Convident