Crossdock-vacatures » Van der Werff Logistics

Vacatures filteren

  • Regio's

  • Vakgebied

  • Dienstverband

Stel vacature alert in Stel vacature alert in

Vacatures

Meer filters

Vacatures Crossdock

Vacatures filteren

  • Regio's

  • Vakgebied

  • Dienstverband

Heerenveen
Fulltime
Crossdock
40

Vacatures heftruckchauffeur (Crossdock)

Is door een crossdock heen manoeuvreren met een heftruck helemaal jouw ding? En vind je het tof om trailers met jouw heftruck te lossen en te laden? Dan vormen wij hoogstwaarschijnlijk een goede match! Bij Van der Werff zijn we doorlopend op zoek naar vakkundige, hardwerkende heftruckchauffeurs.

Als heftruckchauffeur in ons crossdock voeg je je bij een hardwerkende ploeg. Ons team heeft veel voor elkaar over, houdt van een grapje en werkt vlot. Momenteel hebben wij heftruckchauffeur vacatures openstaan in Elshout en Heerenveen. Daarnaast zijn we ook op zoek naar een rangeerder in Elshout. Ben jij er al klaar voor? Check dan onze crossdock vacatures!

Ps. Naast ons crossdock in Elshout en Heerenveen hebben wij in Heerenveen ook een warehouse/magazijn. Op deze plek worden de orders gepickt. Trekt dit jouw aandacht? Check dan ook eens onze magazijn medewerker vacatures!

Heftruckchauffeur Heerenveen/Elshout

Wat doet een heftruckchauffeur bij Van der Werff? Je kunt je vast voorstellen dat wij als logistiek bedrijf genoeg te doen hebben! Om deze reden hebben wij vrijwel altijd vacatures openstaan voor heftruckchauffeurs. Dus: wil jij werken als heftruckchauffeur? Twijfel dan niet langer en voeg je bij ons team!

Als heftruckchauffeur bij ons bedrijf houd je je voornamelijk bezig met de laad- en loswerkzaamheden in ons crossdock. Je zorgt ervoor dat de ladingen goed worden gelost of geladen in onze wagens en denkt daarbij goed om de asbelasting en de ladingzekering.

Dankzij jouw werk in de avond kunnen onze chauffeurs de dag erop vlot en veilig op pad!

Rangeerder

Momenteel zijn we in Elshout op zoek naar een rangeerder. Als rangeerder werk je van 16.00 uur tot 01.00 uur ‘s nachts. Je werkt in een team vol gezellige collega’s!

Jij krijgt een unieke klus binnen ons bedrijf. In de avonden zijn onze heftruckchauffeurs volop aan de slag om trailers te laden en lossen. Als rangeerder ben jij degene die ervoor zorgt dat de heftruckchauffeurs niet stil komen te staan. Je voorziet ze tijdig van een nieuwe trailer om te laten/lossen. Je verplaatst de trailers met een terminaltrekker. Leuk weetje: je mag ook zonder groot rijbewijs aan het werk met de terminaltrekker. Heb je ambities om chauffeur te worden? Dan kun je dit werk doen naast een zij-instroomtraject. Ook dit traject bieden wij je graag aan.

Je bent slechts vijf stappen verwijderd van je nieuwe job!

1
Vind jouw baan

Laat ons weten dat jij degene bent die wij nodig hebben en solliciteer direct.

2
Kom op gesprek

Tijdens een goed gesprek ontdekken we of we met elkaar matchen.

3
Stap je in?

Zijn beide partijen enthousiast? Dan doen wij jou een mooi voorstel. Wat zeg je ervan: “Stap je in?”

4
Welkom aan boord!

Welkom bij ons team.

5
Wij maken je Werffwijs!

Wij begrijpen goed dat het bij een nieuwe baan altijd even zoeken is. Bij ons staan er meerdere mentoren en een chauffeurscoach voor je klaar.

Open sollicitatie

Staat jouw functie er niet tussen, maar wil je toch graag deel uitmaken van ons team? Stuur direct een open sollicitatie.

Ja ik wil open solliciteren!

Verhalen van medewerkers

“Ik vind persoonlijk dat er meer in het leven is dan alleen maar werken en ik wilde echt een veertigurige werkweek. Die mogelijkheid kreeg ik bij Van der Werff”
Bert
LZV chauffeur vestiging Waalwijk
“Ik krijgt het meeste energie van de gesprekken met onze chauffeurs. Daarnaast geniet ik van de variatie in mijn werkzaamheden. Ik mag van alles regelen en krijg daarin veel verantwoordelijkheid”
Bonne
Capaciteitsmanager Waalwijk
“Werken bij Van der Werff bevalt me goed, ik vind het werk lekker uitdagend! De ene keer heb ik adressenwerk, de andere keer heb ik langere ritten. Bijvoorbeeld met twee adresjes”
Erik
Chauffeur vestiging Elshout
“Ik ben zeer content met Van der Werff. Wanneer ik iets vraag krijg ik altijd meteen een antwoord terug”
Henk
Charter
“Ik mag graag bij Van der Werff komen. Jong of oud, ik kan goed met mijn collega’s overweg. Wij helpen elkaar”
Mari
Charter
“Ik ben hartstikke tevreden. Ik heb gelijk mijn eigen wagen toegezegd gekregen en het werk is flink uitdagend”
Wesley
Chauffeur vestiging Waalwijk

Wil je ons beter leren kennen?

Neem contact op met de afdeling HR voor al je vragen over werken bij Van der Werff of een specifieke vacature. Onze medewerkers zitten voor je klaar!

Ontwikkeld door Convident