Vacatures in Zeeland » Van der Werff Logistics

Vacatures filteren

  • Regio's

  • Vakgebied

  • Dienstverband

Stel vacature alert in Stel vacature alert in

Vacatures

Meer filters

Vacatures Zeeland

Vacatures filteren

  • Regio's

  • Vakgebied

  • Dienstverband

Logistieke Vacatures bij Team van der Werff

Ben jij op zoek naar logistieke vacatures? Wil je aan de slag als vrachtwagenchauffeur, transportplanner, of in andere logistieke vakgebieden zoals crossdeck, kantoor, warehouse of werkplaats? Dan ben je bij Team van der Werff aan het juiste adres!

Vacatures voor vrachtwagenchauffeurs en transportplanners

Als vrachtwagenchauffeur ben je het gezicht van ons bedrijf op de weg. Je bent verantwoordelijk voor het vervoeren van goederen naar verschillende bestemmingen, waarbij je zorgt voor een tijdige en veilige levering. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en beschikt over uitstekende rijvaardigheden. Bij Team van der Werff hebben we regelmatig vacatures voor vrachtwagenchauffeurs.

Als transportplanner speel je een cruciale rol in ons logistieke proces. Je bent verantwoordelijk voor het plannen en organiseren van transportroutes, het coördineren van zendingen en het onderhouden van contact met chauffeurs en klanten. Je hebt een scherp oog voor detail en kunt goed omgaan met deadlines. We hebben regelmatig vacatures voor transportplanners bij Team van der Werff.

Andere logistieke vakgebieden

Naast vrachtwagenchauffeurs en transportplanners hebben we ook vacatures in andere logistieke vakgebieden, zoals crossdeck, kantoor, warehouse en werkplaats. Als crossdeck-medewerker ben je verantwoordelijk voor het sorteren en verdelen van goederen in ons magazijn. Als kantoormedewerker ondersteun je onze logistieke processen administratief. Als medewerker in onze werkplaats zorg je voor het onderhoud en de reparatie van ons wagenpark. En in ons warehouse ben je verantwoordelijk voor het efficiënt opslaan en beheren van goederen.

Solliciteer vandaag nog!

Bij Team van der Werff bieden we een dynamische werkomgeving met uitstekende arbeidsvoorwaarden en doorgroeimogelijkheden. We hechten waarde aan een positieve en collegiale werksfeer, waarin teamwork en professionaliteit centraal staan. Wij zijn op zoek naar gedreven medewerkers die de uitdaging willen aangaan om samen met ons verder te groeien.

Ben jij op zoek naar logistieke vacatures, zoals vacatures voor vrachtwagenchauffeurs, transportplanners, crossdeck-medewerkers, kantoormedewerkers, medewerkers in de werkplaats of in het warehouse? Kom dan ons team versterken bij Team van der Werff! Bekijk onze actuele vacatures en solliciteer vandaag nog op onze website of neem contact met ons op om te ontdekken welke mogelijkheden we voor jou hebben. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!

Je bent slechts vijf stappen verwijderd van je nieuwe job!

1
Vind jouw baan

Laat ons weten dat jij degene bent die wij nodig hebben en solliciteer direct.

2
Kom op gesprek

Tijdens een goed gesprek ontdekken we of we met elkaar matchen.

3
Stap je in?

Zijn beide partijen enthousiast? Dan doen wij jou een mooi voorstel. Wat zeg je ervan: “Stap je in?”

4
Welkom aan boord!

Welkom bij ons team.

5
Wij maken je Werffwijs!

Wij begrijpen goed dat het bij een nieuwe baan altijd even zoeken is. Bij ons staan er meerdere mentoren en een chauffeurscoach voor je klaar.

Open sollicitatie

Staat jouw functie er niet tussen, maar wil je toch graag deel uitmaken van ons team? Stuur direct een open sollicitatie.

Ja ik wil open solliciteren!

Verhalen van medewerkers

“Ik vind persoonlijk dat er meer in het leven is dan alleen maar werken en ik wilde echt een veertigurige werkweek. Die mogelijkheid kreeg ik bij Van der Werff”
Bert
LZV chauffeur vestiging Waalwijk
“Ik krijgt het meeste energie van de gesprekken met onze chauffeurs. Daarnaast geniet ik van de variatie in mijn werkzaamheden. Ik mag van alles regelen en krijg daarin veel verantwoordelijkheid”
Bonne
Capaciteitsmanager Waalwijk
“Werken bij Van der Werff bevalt me goed, ik vind het werk lekker uitdagend! De ene keer heb ik adressenwerk, de andere keer heb ik langere ritten. Bijvoorbeeld met twee adresjes”
Erik
Chauffeur vestiging Elshout
“Ik ben zeer content met Van der Werff. Wanneer ik iets vraag krijg ik altijd meteen een antwoord terug”
Henk
Charter
“Ik mag graag bij Van der Werff komen. Jong of oud, ik kan goed met mijn collega’s overweg. Wij helpen elkaar”
Mari
Charter

Wil je ons beter leren kennen?

Neem contact op met de afdeling HR voor al je vragen over werken bij Van der Werff of een specifieke vacature. Onze medewerkers zitten voor je klaar!

Ontwikkeld door Convident