Vacatures filteren

  • Regio's

  • Vakgebied

  • Dienstverband

Stel vacature alert in Stel vacature alert in

Vacatures

Meer filters

Vacatures Noord-Brabant

Vacatures filteren

  • Regio's

  • Vakgebied

  • Dienstverband

Vacatures logistiek Noord-Brabant

Bij Team van der Werff hebben we regelmatig vacatures voor logistieke functies in Noord-Brabant. Als logistiek medewerker bij ons ben je verantwoordelijk voor diverse taken, zoals orderpicken, voorraadbeheer, en het verzorgen van interne transporten. Je speelt een essentiële rol in ons team en zorgt ervoor dat de logistieke processen soepel verlopen.

Logistiek medewerker Noord-Brabant

Als logistiek medewerker bij Team van der Werff in Noord-Brabant ben je een belangrijke schakel in ons logistieke proces. Je zorgt ervoor dat goederen op de juiste manier worden verwerkt en op de juiste plek terechtkomen. Je werkt met moderne apparatuur en systemen om de logistieke workflow te optimaliseren.

Werken bij Team van der Werff

Bij Team van der Werff krijg je de kans om te werken in een professionele omgeving met een informele sfeer. We bieden volop mogelijkheden voor persoonlijke groei en ontwikkeling, en je kunt doorgroeien binnen ons bedrijf. We bieden een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Solliciteer nu!

Wil jij aan de slag als logistiek medewerker in Noord-Brabant bij Team van der Werff? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures logistiek Noord-Brabant en maak deel uit van ons gemotiveerde team. We kijken uit naar je sollicitatie en een kennismaking!

Je bent slechts vijf stappen verwijderd van je nieuwe job!

1
Vind jouw baan

Laat ons weten dat jij degene bent die wij nodig hebben en solliciteer direct.

2
Kom op gesprek

Tijdens een goed gesprek ontdekken we of we met elkaar matchen.

3
Stap je in?

Zijn beide partijen enthousiast? Dan doen wij jou een mooi voorstel. Wat zeg je ervan: “Stap je in?”

4
Welkom aan boord!

Welkom bij ons team.

5
Wij maken je Werffwijs!

Wij begrijpen goed dat het bij een nieuwe baan altijd even zoeken is. Bij ons staan er meerdere mentoren en een chauffeurscoach voor je klaar.

Open sollicitatie

Staat jouw functie er niet tussen, maar wil je toch graag deel uitmaken van ons team? Stuur direct een open sollicitatie.

Ja ik wil open solliciteren!

Verhalen van medewerkers

“Ik krijgt het meeste energie van de gesprekken met onze chauffeurs. Daarnaast geniet ik van de variatie in mijn werkzaamheden. Ik mag van alles regelen en krijg daarin veel verantwoordelijkheid”
Bonne van Kruijssen
Capaciteitsmanager Waalwijk
Als je al een tijdje over de werkvloer bij Van der Werff loopt, dan heb je Eeuwe de Boer (43) ongetwijfeld in diverse rollen gezien. Op de heftruck, in het crossdock helpen laden, schoonmaken, plannen, onze warehouses indelen of een afscheid regelen van een collega. Wat kan Eeuwe niet, vraag je jezelf weleens af.
Eeuwe de Boer
Warehousemanager
Maak kennis met Dennis Beerendonk, een enthousiaste zij-instromer met een verleden bij de spoorwegpolitie, maar met een grote passie om aan de slag te gaan als vrachtwagenchauffeur.
Dennis Beerendonk
Onze loodsen fungeren als strategische knooppunten waar producten worden ontvangen, gecontroleerd, opgeslagen en verzonden. Hier werkt een toegewijd team keihard om al onze voorraden en vrachten bij te houden. Eén daarvan is Gentiel Goeminne.
Gentiel Goeminne
''Je eigen ervaring overbrengen, maar omgekeerd ook leren van de chauffeur. Topwerk!''
Jesmer Breeuwsma en Sander Windstra
,,Je bedenkt iets wat het menselijk brein simpelweg niet kan. Dat is het mooie aan IT.”
Team ICT
"We vormen bij Van der Werff een hecht team. We hebben altijd interesse in elkaar. Bovendien heeft het bedrijf alles perfect voor elkaar voor haar medewerkers"
Tjarda Bos
Salarisadministrateur

Wil je ons beter leren kennen?

Neem contact op met de afdeling HR voor al je vragen over werken bij Van der Werff of een specifieke vacature. Onze medewerkers zitten voor je klaar!

Ontwikkeld door Convident