Vacatures filteren

  • Regio's

  • Vakgebied

  • Dienstverband

Stel vacature alert in Stel vacature alert in

Vacatures

Meer filters

Vacatures Gelderland

Vacatures filteren

  • Regio's

  • Vakgebied

  • Dienstverband

Wijchen
Fulltime
Transport
40 uren
Winterswijk
Fulltime
Transport
40 uur

Vacatures logistiek Gelderland

Welkom bij Van der Werff, dé toonaangevende naam in de transport- en logistieke sector in Gelderland. Ben jij op zoek naar opwindende carrièremogelijkheden in de logistiek? Wil je deel uitmaken van een dynamisch team dat zich toelegt op het efficiënt organiseren van goederenstromen? Bij Van der Werff hebben we de perfecte vacatures voor jou! In dit artikel delen we waardevolle informatie over onze vacatures in de logistiek in Gelderland, inclusief de mogelijkheden voor vrachtwagenchauffeurs. Laten we samen ontdekken welke kansen deze bruisende sector jou te bieden heeft.

Vacatures in de logistiek Gelderland

Bij Van der Werff begrijpen we dat een naadloos transport- en logistiekproces essentieel is voor het soepel functioneren van bedrijven. Als een vooraanstaand logistiek bedrijf in Gelderland spelen wij een cruciale rol in het faciliteren van deze processen. Om dit te kunnen blijven doen, zijn we voortdurend op zoek naar talentvolle professionals die ons team willen versterken.

Onze vacatures in de logistiek in Gelderland omvatten een breed scala aan functies. Van magazijnmedewerkers die verantwoordelijk zijn voor het efficiënt opslaan en verzenden van goederen, tot logistiek planners die de optimale routes en schema’s ontwerpen, en supply chain managers die het gehele proces coördineren. Bij Van der Werff bieden we carrièremogelijkheden voor zowel ervaren professionals als mensen die aan het begin van hun loopbaan staan.

Vacatures vrachtwagenchauffeur in Gelderland

Bij Van der Werff geloven we dat onze vrachtwagenchauffeurs de ruggengraat vormen van ons bedrijf. Als vrachtwagenchauffeur speel je een cruciale rol in het veilig en tijdig leveren van goederen aan onze klanten. Met ons uitgebreide wagenpark en ons netwerk van klanten in Gelderland en daarbuiten, bieden we interessante vacatures voor vrachtwagenchauffeurs.

Als vrachtwagenchauffeur bij Van der Werff krijg je de mogelijkheid om te rijden met moderne voertuigen en gebruik te maken van geavanceerde technologieën. Of je nu regionaal, nationaal of internationaal wilt rijden, we hebben verschillende mogelijkheden die passen bij jouw voorkeuren en ervaringsniveau. We bieden ook continue ondersteuning en opleidingsmogelijkheden om jouw vaardigheden te ontwikkelen en te groeien in je carrière.

De perfecte vacature bij Van der Werff

Bij Van der Werff zijn we er trots op een geweldige werkplek te bieden voor getalenteerde professionals in de transport- en logistieke sector. Sluit je aan bij ons team en ontdek een wereld van mogelijkheden in de logistiek in Gelderland. Samen bouwen we aan een succesvolle toekomst!

Je bent slechts vijf stappen verwijderd van je nieuwe job!

1
Vind jouw baan

Laat ons weten dat jij degene bent die wij nodig hebben en solliciteer direct.

2
Kom op gesprek

Tijdens een goed gesprek ontdekken we of we met elkaar matchen.

3
Stap je in?

Zijn beide partijen enthousiast? Dan doen wij jou een mooi voorstel. Wat zeg je ervan: “Stap je in?”

4
Welkom aan boord!

Welkom bij ons team.

5
Wij maken je Werffwijs!

Wij begrijpen goed dat het bij een nieuwe baan altijd even zoeken is. Bij ons staan er meerdere mentoren en een chauffeurscoach voor je klaar.

Open sollicitatie

Staat jouw functie er niet tussen, maar wil je toch graag deel uitmaken van ons team? Stuur direct een open sollicitatie.

Ja ik wil open solliciteren!

Verhalen van medewerkers

“Ik krijgt het meeste energie van de gesprekken met onze chauffeurs. Daarnaast geniet ik van de variatie in mijn werkzaamheden. Ik mag van alles regelen en krijg daarin veel verantwoordelijkheid”
Bonne van Kruijssen
Capaciteitsmanager Waalwijk
Als je al een tijdje over de werkvloer bij Van der Werff loopt, dan heb je Eeuwe de Boer (43) ongetwijfeld in diverse rollen gezien. Op de heftruck, in het crossdock helpen laden, schoonmaken, plannen, onze warehouses indelen of een afscheid regelen van een collega. Wat kan Eeuwe niet, vraag je jezelf weleens af.
Eeuwe de Boer
Warehousemanager
Maak kennis met Dennis Beerendonk, een enthousiaste zij-instromer met een verleden bij de spoorwegpolitie, maar met een grote passie om aan de slag te gaan als vrachtwagenchauffeur.
Dennis Beerendonk
Onze loodsen fungeren als strategische knooppunten waar producten worden ontvangen, gecontroleerd, opgeslagen en verzonden. Hier werkt een toegewijd team keihard om al onze voorraden en vrachten bij te houden. Eén daarvan is Gentiel Goeminne.
Gentiel Goeminne
''Je eigen ervaring overbrengen, maar omgekeerd ook leren van de chauffeur. Topwerk!''
Jesmer Breeuwsma en Sander Windstra
,,Je bedenkt iets wat het menselijk brein simpelweg niet kan. Dat is het mooie aan IT.”
Team ICT
"We vormen bij Van der Werff een hecht team. We hebben altijd interesse in elkaar. Bovendien heeft het bedrijf alles perfect voor elkaar voor haar medewerkers"
Tjarda Bos
Salarisadministrateur

Wil je ons beter leren kennen?

Neem contact op met de afdeling HR voor al je vragen over werken bij Van der Werff of een specifieke vacature. Onze medewerkers zitten voor je klaar!

Ontwikkeld door Convident