Vacatures filteren

  • Regio's

  • Vakgebied

  • Dienstverband

Stel vacature alert in Stel vacature alert in

Vacatures

Meer filters

Vacatures Friesland

Logistieke vacatures Friesland

Bij Van der Werff zijn we altijd op zoek naar getalenteerde en gemotiveerde professionals die ons team willen versterken. Of je nu net afgestudeerd bent of al jarenlange ervaring hebt, wij hebben diverse vacatures beschikbaar in de logistieke sector.

Zo hebben wij bijvoorbeeld vacatures voor transport, warehousing en kantoor. Ook bieden wij volop mogelijkheden voor traineeships, zodat jij je verder kunt ontwikkelen binnen ons bedrijf.

Vacatures filteren

  • Regio's

  • Vakgebied

  • Dienstverband

Heerenveen
Fulltime
Kantoor
40
Heerenveen
Fulltime
Crossdock
40 uur
Heerenveen
Fulltime
Transport
50-55 uur
Heerenveen/Waalwijk
Parttime
Transport
24 - 40 uur
Heerenveen
Fulltime
Werkplaats
40 uur
Heerenveen
Fulltime
Transport
40 - 55 uur
Heerenveen
Parttime
Crossdock
16 uur

Vacatures Van der Werff

Vacatures logistiek in Friesland

Bij Team Van der Werff zijn we trots op onze logistieke dienstverlening en we zoeken dan ook naar mensen die deze passie delen. Wij zijn op zoek naar logistieke professionals die zowel individueel als in teamverband kunnen werken en die graag de handen uit de mouwen steken.

Als jij op zoek bent naar een uitdagende logistieke functie in Friesland, dan nodigen wij je uit om te solliciteren bij Team Van der Werff. Laat ons weten waarom jij de geschikte kandidaat bent voor de functie en waarom je graag bij ons wilt werken. Wie weet ben jij binnenkort onderdeel van ons enthousiaste logistieke team en kun je je verder ontwikkelen in deze boeiende sector!

Wij hebben diverse logistieke vacatures beschikbaar, waaronder functies als:

Warehousemedewerker

Bij Team Van der Werff zijn wij regelmatig op zoek naar enthousiaste warehousemedewerkers die ons team in Friesland willen versterken. Als warehousemedewerker bij ons bedrijf ben je verantwoordelijk voor het laden en lossen van goederen, het picken en packen van orders en het verzorgen van de logistieke processen binnen ons magazijn.

Als warehousemedewerker bij Team Van der Werff heb je een belangrijke rol in onze logistieke dienstverlening. Je werkt nauw samen met collega’s, houdt het magazijn op orde en zorgt ervoor dat alle goederen op de juiste plek staan. Je hebt oog voor detail en werkt secuur, zodat er geen fouten worden gemaakt in het proces.

Transportmedewerker

Als transportbedrijf hebben wij bij Team Van der Werff diverse vacatures beschikbaar voor transportmedewerkers in Friesland. Wij zoeken naar chauffeurs die passie hebben voor het vak en graag de handen uit de mouwen steken. Bij ons bedrijf hebben wij de volgende diensten beschikbaar voor transportmedewerkers:

Chauffeur

Als chauffeur bij Team Van der Werff ben je verantwoordelijk voor het veilig vervoeren van goederen van punt A naar punt B. Je bent het visitekaartje van ons bedrijf en zorgt ervoor dat onze klanten tevreden zijn over de geleverde diensten.

Pendelchauffeur

Als pendelchauffeur bij ons bedrijf ben je verantwoordelijk voor het pendelen tussen verschillende locaties. Je rijdt bijvoorbeeld tussen onze eigen magazijnen of tussen onze klanten en leveranciers. Hierbij zorg je ervoor dat alle goederen op tijd en veilig op de juiste plek komen.

LZV Chauffeur

Als LZV chauffeur bij Team Van der Werff rijd je met lange en zware voertuigen. Hierbij is het belangrijk dat je goed kunt manoeuvreren en dat je veiligheid voorop stelt. Je hebt een verantwoordelijke rol in het transportproces en zorgt ervoor dat alle goederen op tijd en veilig worden vervoerd.

Kantoormedewerker

Bij Team Van der Werff hebben we naast logistieke functies ook diverse mogelijkheden voor kantoormedewerkers in de logistieke sector. Als kantoormedewerker bij ons bedrijf in Friesland werk je in een dynamische omgeving waarin je dagelijks te maken krijgt met diverse logistieke processen. Wij zoeken naar kandidaten die affiniteit hebben met de logistieke sector en die zich thuis voelen in een administratieve functie.

Je bent slechts vijf stappen verwijderd van je nieuwe job!

1
Vind jouw baan

Laat ons weten dat jij degene bent die wij nodig hebben en solliciteer direct.

2
Kom op gesprek

Tijdens een goed gesprek ontdekken we of we met elkaar matchen.

3
Stap je in?

Zijn beide partijen enthousiast? Dan doen wij jou een mooi voorstel. Wat zeg je ervan: “Stap je in?”

4
Welkom aan boord!

Welkom bij ons team.

5
Wij maken je Werffwijs!

Wij begrijpen goed dat het bij een nieuwe baan altijd even zoeken is. Bij ons staan er meerdere mentoren en een chauffeurscoach voor je klaar.

Open sollicitatie

Staat jouw functie er niet tussen, maar wil je toch graag deel uitmaken van ons team? Stuur direct een open sollicitatie.

Ja ik wil open solliciteren!

Verhalen van medewerkers

“Ik krijgt het meeste energie van de gesprekken met onze chauffeurs. Daarnaast geniet ik van de variatie in mijn werkzaamheden. Ik mag van alles regelen en krijg daarin veel verantwoordelijkheid”
Bonne van Kruijssen
Capaciteitsmanager Waalwijk
Als je al een tijdje over de werkvloer bij Van der Werff loopt, dan heb je Eeuwe de Boer (43) ongetwijfeld in diverse rollen gezien. Op de heftruck, in het crossdock helpen laden, schoonmaken, plannen, onze warehouses indelen of een afscheid regelen van een collega. Wat kan Eeuwe niet, vraag je jezelf weleens af.
Eeuwe de Boer
Warehousemanager
Maak kennis met Dennis Beerendonk, een enthousiaste zij-instromer met een verleden bij de spoorwegpolitie, maar met een grote passie om aan de slag te gaan als vrachtwagenchauffeur.
Dennis Beerendonk
Onze loodsen fungeren als strategische knooppunten waar producten worden ontvangen, gecontroleerd, opgeslagen en verzonden. Hier werkt een toegewijd team keihard om al onze voorraden en vrachten bij te houden. Eén daarvan is Gentiel Goeminne.
Gentiel Goeminne
''Je eigen ervaring overbrengen, maar omgekeerd ook leren van de chauffeur. Topwerk!''
Jesmer Breeuwsma en Sander Windstra
,,Je bedenkt iets wat het menselijk brein simpelweg niet kan. Dat is het mooie aan IT.”
Team ICT
"We vormen bij Van der Werff een hecht team. We hebben altijd interesse in elkaar. Bovendien heeft het bedrijf alles perfect voor elkaar voor haar medewerkers"
Tjarda Bos
Salarisadministrateur

Wil je ons beter leren kennen?

Neem contact op met de afdeling HR voor al je vragen over werken bij Van der Werff of een specifieke vacature. Onze medewerkers zitten voor je klaar!

Ontwikkeld door Convident