Over Van der Werff Logistics » Van der Werff Logistics

Vacatures filteren

  • Regio's

  • Vakgebied

  • Dienstverband

Stel vacature alert in Stel vacature alert in

Over Van der Werff Logistics

Over Van der Werff Logistics

Wij zijn Van der Werff Logistics!

Hoe breed, lang of zwaar de zending ook is, bij Van der Werff Logistics doen we het gewoon! Ons specialisme ligt in het vervoer van zendingen met afwijkende maten. We zijn hoofdzakelijk actief in de bouw, industrie en landbouwsector. Je ziet onze wagens voorbij komen binnen de Benelux en Duitsland en soms spot je ons ook in andere landen hieromheen.

Onze hoofdvestiging zit in Heerenveen en onze tweede vestiging vind je in het Brabantse Waalwijk. In Heerenveen hebben wij onze eigen moderne werkplaats, wasstraat en tankstation. Er is daarnaast een kantoor gerealiseerd speciaal voor onze afdeling ICT.

Om goederen met afwijkende maten te kunnen vervoeren beschikken we over een veelzijdig wagenpark, bestaande uit: LZV’s, volumecombi`s, megatrailers, tautliners, open trailers,  uitschuiftrailers, euro diepladers en trucks met kranen. Veelal rijden onze wagens met een meeneemheftruck. Veel van wat we transporteren lossen we dan ook zelf.

Jaarlijks rijden onze chauffeurs tezamen zo’n 475 keer de wereld rond. Bij het maken van al deze kilometers hebben wij oog voor het milieu. Onze pientere planners bedenken de meest doeltreffende routes en onze loodsmedewerkers zorgen dat de wagens die op pad gaan optimaal beladen zijn. We zorgen voor een inzet van (alsmaar) schonere auto’s en geven we rijstijltraining aan onze medewerkers.

Al het moderne (rijdend) materieel van de wereld is niets waard zonder onze mensen. Zij brengen de kennis, vernieuwende ideeën en ook niet onbelangrijk; de sfeer. Als bedrijf geven wij onze mensen de ruimte om te groeien. We luisteren naar wat jij nodig hebt als persoon en we zijn flexibel wanneer het om uren gaat. We beseffen ons dat een goede balans tussen werk en privé essentieel is.

Meer informatie over ons bedrijf vind je op onze uitgebreide website.

Waar wij voor staan

Missie
Wij willen het goede voorbeeld vormen voor de logistieke markt. We laten zien dat het mogelijk is om op een doeltreffende manier kwaliteit te leveren aan onze klanten. Letterlijk zonder omwegen dus!
Visie
Wij vinden het belangrijk om onze zaken goed op orde te hebben en te houden. Dat zorgt voor een sterke basis! Vanuit die basis kunnen onze relaties optimaal genieten van onze diensten. Wij gaan met de tijd mee en blijven altijd in beweging!

Hier zijn wij meester in

Kraantransport
Volumetransport
Goupage afwijkende maten
Meeneemheftruck transport
Warehousing & op-en overslag
Exceptioneel & open transport
Transportbegeleiding

Jouw toekomstige teamgenoten aan het woord

“Ik vind persoonlijk dat er meer in het leven is dan alleen maar werken en ik wilde echt een veertigurige werkweek. Die mogelijkheid kreeg ik bij Van der Werff”
Bert
LZV chauffeur vestiging Waalwijk
“Ik krijgt het meeste energie van de gesprekken met onze chauffeurs. Daarnaast geniet ik van de variatie in mijn werkzaamheden. Ik mag van alles regelen en krijg daarin veel verantwoordelijkheid”
Bonne
Capaciteitsmanager Waalwijk
“Werken bij Van der Werff bevalt me goed, ik vind het werk lekker uitdagend! De ene keer heb ik adressenwerk, de andere keer heb ik langere ritten. Bijvoorbeeld met twee adresjes”
Erik
Chauffeur vestiging Elshout
“Ik ben zeer content met Van der Werff. Wanneer ik iets vraag krijg ik altijd meteen een antwoord terug”
Henk
Charter
“Ik mag graag bij Van der Werff komen. Jong of oud, ik kan goed met mijn collega’s overweg. Wij helpen elkaar”
Mari
Charter
“Ik ben hartstikke tevreden. Ik heb gelijk mijn eigen wagen toegezegd gekregen en het werk is flink uitdagend”
Wesley
Chauffeur vestiging Waalwijk
Van der Werff Logistics neemt Henk van der Horst Transport over

HEERENVEEN – Logistiek dienstverlener Van der Werff Logistics neemt per 1 januari […]

Lees meer
Nieuwe LZV combinatie in gebruik genomen

Van der Werff Logistics heeft een nieuwe LZV combinatie in gebruik genomen. […]

Lees meer
Van der Werff Winnaar Gazelle 2020!

Van der Werff behoort bij de snelst groeiende bedrijven van Nederland in […]

Lees meer

Wil je ons beter leren kennen?

Neem contact op met de afdeling HR voor al je vragen over werken bij Van der Werff of een specifieke vacature. Onze medewerkers zitten voor je klaar!

Ontwikkeld door Convident