Vacatures filteren

  • Regio's

  • Vakgebied

  • Dienstverband

Stel vacature alert in Stel vacature alert in

Over Van der Werff Logistics

Over Van der Werff Logistics

Wij zijn Van der Werff Logistics!

Hoe breed, lang of zwaar de zending ook is, bij Van der Werff Logistics doen we het gewoon! Ons specialisme ligt in het vervoer van zendingen met afwijkende maten. We zijn hoofdzakelijk actief in de bouw, industrie en landbouwsector. Je ziet onze wagens voorbij komen binnen de Benelux en Duitsland en soms spot je ons ook in andere landen hieromheen.

Onze hoofdvestiging zit in Heerenveen en onze tweede vestiging vind je in het Brabantse Waalwijk. In Heerenveen hebben wij onze eigen moderne werkplaats, wasstraat en tankstation. Er is daarnaast een kantoor gerealiseerd speciaal voor onze afdeling ICT.

Om goederen met afwijkende maten te kunnen vervoeren beschikken we over een veelzijdig wagenpark, bestaande uit: LZV’s, volumecombi`s, megatrailers, tautliners, open trailers,  uitschuiftrailers, euro diepladers en trucks met kranen. Veelal rijden onze wagens met een meeneemheftruck. Veel van wat we transporteren lossen we dan ook zelf.

Jaarlijks rijden onze chauffeurs tezamen zo’n 475 keer de wereld rond. Bij het maken van al deze kilometers hebben wij oog voor het milieu. Onze pientere planners bedenken de meest doeltreffende routes en onze loodsmedewerkers zorgen dat de wagens die op pad gaan optimaal beladen zijn. We zorgen voor een inzet van (alsmaar) schonere auto’s en geven we rijstijltraining aan onze medewerkers.

Al het moderne (rijdend) materieel van de wereld is niets waard zonder onze mensen. Zij brengen de kennis, vernieuwende ideeën en ook niet onbelangrijk; de sfeer. Als bedrijf geven wij onze mensen de ruimte om te groeien. We luisteren naar wat jij nodig hebt als persoon en we zijn flexibel wanneer het om uren gaat. We beseffen ons dat een goede balans tussen werk en privé essentieel is.

Onze missie

Van der Werff Logistics is toonaangevend in de fysieke distributie en warehousing van zendingen met afwijkende maten, waarbij we zelf kunnen zorgdragen voor het laden en lossen op iedere gewenste locatie.

Dit doen wij door een inspirerende werkgever te zijn, met betekenis voor onze opdrachtgevers, leveranciers en omgeving.

Onze visie

Om onze missie te realiseren hanteert Van der Werff Logistics in al haar uitgangspunten en handelen de volgende kernwaarden:

Betrouwbaarheid
We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. We maken binnen de kaders afspraken die we nakomen;

Respect
We werken met de grootst mogelijke zorg voor mens en milieu en bieden een veilige werkplek;

Innovatie
We lopen voorop in en initiëren ontwikkelingen en staan open voor initiatieven van klanten, medewerkers en leverancier;

Partnerschap
We streven naar duurzame relaties met onze opdrachtgevers, medewerkers en leveranciers waarbij een gezamenlijk resultaat telt;

Duurzaamheid
We streven naar een CO2-neutrale bedrijfsvoering, middels een maximale ketenefficiëntie, een optimale inzet van zero emissievoertuigen en toepassing van eigen energieopwekking.

Meer informatie over ons bedrijf vind je op onze uitgebreide website.

Hier zijn wij meester in

Volumetransport
Goupage afwijkende maten
Meeneemheftruck transport
Warehousing & op-en overslag
Open- & kraan transport
Dedicated Transport

Jouw toekomstige teamgenoten aan het woord

“Ik krijgt het meeste energie van de gesprekken met onze chauffeurs. Daarnaast geniet ik van de variatie in mijn werkzaamheden. Ik mag van alles regelen en krijg daarin veel verantwoordelijkheid”
Bonne van Kruijssen
Capaciteitsmanager Waalwijk
"Bij Van der Werff viel het me meteen op dat iedereen aardig en vriendelijk is. Alles is goed geregeld en de betalingen zijn altijd volledig en netjes op tijd"
Azret Hrustic
Chauffeur vestiging Waalwijk
Maak kennis met Dennis Beerendonk, een enthousiaste zij-instromer met een verleden bij de spoorwegpolitie, maar met een grote passie om aan de slag te gaan als vrachtwagenchauffeur.
Dennis Beerendonk
Als je al een tijdje over de werkvloer bij Van der Werff loopt, dan heb je Eeuwe de Boer (43) ongetwijfeld in diverse rollen gezien. Op de heftruck, in het crossdock helpen laden, schoonmaken, plannen, onze warehouses indelen of een afscheid regelen van een collega. Wat kan Eeuwe niet, vraag je jezelf weleens af.
Eeuwe de Boer
Warehousemanager
Onze loodsen fungeren als strategische knooppunten waar producten worden ontvangen, gecontroleerd, opgeslagen en verzonden. Hier werkt een toegewijd team keihard om al onze voorraden en vrachten bij te houden. Eén daarvan is Gentiel Goeminne.
Gentiel Goeminne
“Ik wil een keurig bedrijf, een netjes bedrijf. En een bedrijf met veel uitdaging! Met dit wensenpakket kwam ik uit bij Van der Werff Logistics!"
Jesmer Breeuwsma
Chauffeurscoach
Marleen van Waadenoijen is vanaf 2 januari onze nieuwe transportmanager in Heerenveen.
Marleen Waadenoijen
Transportmanager
“Je kan geen bedrijf bouwen om de mensen heen, de mensen moeten in het bedrijf passen en meegroeien”
Mirjam Dijkstra
Hoofd P&O
Nieuwe trekkers voor Goedkoop Bouwmaterialen

We verwelkomen twee nieuwe voertuigen in ons wagenpark! Deze gloednieuwe DAF XF […]

Lees meer
Van der Werff Logistics neemt Bauwen Nederland over

Logistiek dienstverlener Van der Werff Logistics neemt Bauwen Nederland B.V. over gevestigd […]

Lees meer
Certificaat succes voor Van der Werff!

Van der Werff Logistics heeft recentelijk het ISO 9001:2015 certificaat behaald voor […]

Lees meer
Trots op onze positie in de Top 100 Logistiek Dienstverleners 2023!

Met trots kondigen wij aan dat we opnieuw zijn opgenomen in de […]

Lees meer

Wil je ons beter leren kennen?

Neem contact op met de afdeling HR voor al je vragen over werken bij Van der Werff of een specifieke vacature. Onze medewerkers zitten voor je klaar!

Ontwikkeld door Convident