Opening warehouse Van Wijnen » Van der Werff Logistics

Vacatures filteren

  • Regio's

  • Vakgebied

  • Dienstverband

Stel vacature alert in Stel vacature alert in

Opening warehouse Van Wijnen

Opening warehouse Van Wijnen

 

Onlangs hebben we samen met Van Wijnen de opening van ons warehouse gevierd. In dit warehouse worden voor Van Wijnen de productgroepen steenstrips, trappen assemblage en algemene opslag ondergebracht voor de productie van woningen.

Voor de steenstrips hebben we gezamenlijk een pickstraat ingericht waarin we de vele soorten steenstrips op voorraad houden en op orderniveau aan zullen leveren bij de fabriek. Om deze werkzaamheden Arbo technisch verantwoord uit te voeren maken we gebruik van een speciale tilhulp. Deze machine zorgt ervoor dat wij op een veilige en vlotte manier deze werkzaamheden kunnen verrichten. Dit alles in een volledig geautomatiseerde omgeving waar wij ons WMS voor inzetten.

Een bijkomend voordeel is dat onze vestiging in Heerenveen rechtstreeks tegenover de Van Wijnen woningfabriek gevestigd is. Dat betekent dus hele korte lijnen en minder ritten. Een mooi voorbeeld van een efficiënte en duurzame vorm van logistiek!

Naast deze werkzaamheden verzorgen wij ook het vervoer van de vloeren (open transport) afkomstig vanuit deze fabriek, de trappen, materiaalcontainers met diverse bouwmaterialen en de badkamer units naar de diverse bouwlocaties in Nederland.

We zijn trots op deze samenwerking!

Op de foto verrichten Richard Fernhout (Supply chain directeur) en Arjen Tulner (Commercieel directeur) de openingshandeling.

 

Wil je ons beter leren kennen?

Neem contact op met de afdeling HR voor al je vragen over werken bij Van der Werff of een specifieke vacature. Onze medewerkers zitten voor je klaar!

Ontwikkeld door Convident