Vacatures filteren

  • Regio's

  • Vakgebied

  • Dienstverband

Stel vacature alert in Stel vacature alert in

Opening BAX opleidingen in Tilburg

Opening BAX opleidingen in Tilburg

Met veel enthousiasme zijn wij aanwezig bij de feestelijke lancering van Bax Opleidingen in Tilburg! De Van der Werff Academie biedt diverse trajecten aan voor het opleiden van aspirant-vrachtwagenchauffeurs in de regio Waalwijk. Als je aan dit traject begint, behaal je je vrachtwagenrijbewijs bij Bax Opleidingen. Door onze samenwerking met Bax Opleidingen, een vooraanstaand instituut dat bekend staat om zijn uitstekende opleidingen, kunnen we ervoor zorgen dat onze medewerkers worden opgeleid volgens de hoogste normen in de transportsector.

Tijdens de feestelijke opening van Bax Opleidingen in Tilburg krijg je de kans om zowel Bax als ons te leren kennen! We staan klaar om je alles te vertellen over het zij-instroom traject en wat dit precies inhoudt.

Wat is er te doen

Er zijn cursus demonstraties, eenmalige mega kortingen, gratis proeflessen (van tevoren aanmelden via de website) en speeddates met transportbedrijven waaronder ons!

Het evenement is gratis toegankelijk. Wel dien je je aan te melden voor de proeflessen.

Tijd: 10:00 – 16:00 uur, Wielevenweg 34 in Tilburg (nabij de Hornbach).

Hopelijk zien we je dan!

Wil je ons beter leren kennen?

Neem contact op met de afdeling HR voor al je vragen over werken bij Van der Werff of een specifieke vacature. Onze medewerkers zitten voor je klaar!

Ontwikkeld door Convident