Vacatures filteren

  • Regio's

  • Vakgebied

  • Dienstverband

Stel vacature alert in Stel vacature alert in

Van der Werff Logistics neemt Henk van der Horst Transport over

Van der Werff Logistics neemt Henk van der Horst Transport over

HEERENVEEN – Logistiek dienstverlener Van der Werff Logistics neemt per 1 januari 2021 transportbedrijf Henk van der Horst uit Hasselt over.

Met deze overname verstevigt de onderneming zijn activiteiten
in het bouwmaterialenvervoer. De overname past in de strategie van Van der Werff Logistics om haar marktpositie in dit segment verder uit te breiden.

Henk van der Horst Transport uit Hasselt is gespecialiseerd in het bouwmaterialenvervoer waar voornamelijk trailers met meeneemheftrucks voor worden ingezet en het vervoer van betonproducten met binnenladers, open (kraan) trailers en schuinstelling trailers. Het verricht voornamelijk transporten binnen de Benelux.

Van der Werff Logistics is eveneens gespecialiseerd in het transport van bouwmaterialen, is marktleider in het bouw gerelateerde meeneemheftruck transport en voegt met de binnenladers een nieuwe activiteit toe aan haar uitgebreide wagenpark. Voornaamste werkgebied is de Benelux en Duitsland.

Hans van der Horst, huidige directeur: “Ik heb deze stap gezet om onze klanten ook op de lange termijn te kunnen bedienen en continuïteit te waarborgen voor onze medewerkers. We zijn als familie tot dit besluit gekomen. Ik heb het volste vertrouwen in Van der Werff Logistics dat zij mijn bedrijf goed gaan voortzetten. Ik zal eerst nog actief blijven zodat ik kan zorgdragen voor een goede overgang.” Het bedrijf wordt voortgezet vanuit de huidige locatie in Hasselt.

Arjen Tulner, commercieel directeur Van der Werff Logistics, vult aan: “Bij Van der Werff Logistics zetten we in op verdere groei van onze onderneming, door de overname van Van der Horst voegen wij mooie opdrachtgevers toe die goed passen binnen ons bedrijf. Het transport met binnenladers zien wij als een groeimarkt en biedt ons kansen en verbreding voor de toekomst aangezien wij verwachten dat de prefabisering zich versneld zal ontwikkelen.

Van der Horst past met haar nuchtere mentaliteit, goede werknemers en verzorgd materieel goed bij Van der Werff Logistics en wij hebben dan ook het volste vertrouwen in een goede samenwerking en integratie van beide bedrijven.”

Wil je ons beter leren kennen?

Neem contact op met de afdeling HR voor al je vragen over werken bij Van der Werff of een specifieke vacature. Onze medewerkers zitten voor je klaar!

Ontwikkeld door Convident