Randy Dekker » Van der Werff Logistics

Vacatures filteren

  • Regio's

  • Vakgebied

  • Dienstverband

Stel vacature alert in Stel vacature alert in

Randy Dekker

Randy Dekker

Randy Dekker is vanaf 2 januari de vestigingsmanager op onze nieuwe vestiging in Waalwijk. Hij begon ooit als vrachtwagenchauffeur en is tegenwoordig transportmanager. Zitvlees heeft hij niet, oog voor mensen en een aanpakkersmentaliteit des te meer. Hij verheugt zich er enorm op om als vestigingsmanager aan de slag te gaan: ,,Als ik deze periode vakantie had, was ik al eerder begonnen’’ liet hij weten voordat hij begon.

Randy Dekker
,Als ik deze periode vakantie had, was ik al eerder begonnen’’

 

Vrachtwagens, logistiek, de mensen in de transportsector: Randy heeft het altijd mooi gevonden. Geen wonder dat hij al sinds 1988 in het transport werkt. In het begin dus als chauffeur, maar al snel ging hij als planner en uiteindelijk transportmanager aan de slag. Ook heeft hij 20 jaar zijn eigen transportbedrijf gehad. ,,We vervoerden eerst levensmiddelen en ook consumentenproducten die met zeecontainers aankwamen. Daarna heb ik nog een tijdje in het cement gezeten.”

Sociaal karakter
Eén keer maakte hij een echte carrièreswitch en ging hij de horeca in. Na een jaar sloot hij dat boek alweer; het was niks voor hem. Hij hoort gewoon thuis in de transportwereld. Op dit moment werkt hij bij een transportbedrijf als transportmanager. Maar toen hij onlangs de functie voor vestigingsmanager bij Van der Werff in Waalwijk langs zag komen, werd hij direct enthousiast.

,,Het is een mooi bedrijf dat stáát. De mensen zijn heel sociaal en hebben echt iets op met hun werknemers. Dat bleek ook al toen na de sollicitatiegesprekken Theo mij belde om me persoonlijk te laten weten dat ze mij voor deze functie wilden. Normaal gaat dat via personeelszaken. Dat zegt dus iets over de mensen.”

Speerpunten
Dat hij vestigingsmanager wordt van een nieuwe vestiging, spreekt hem ook aan. ,,Het is een nieuwe stap voor Van der Werff en ik vind het mooi om daar een steentje aan bij te dragen.” De eerste honderd dagen staan vooral in het teken van het bedrijf goed leren kennen. ,,Ik ga in gesprek met collega’s die deze functie eerder hebben vervuld en zorg dat ik de structuur binnen dit bedrijf leer kennen.”

Andere belangrijke speerpunten zijn het zorgen voor genoeg mensen in de warehouse en voor genoeg chauffeurs. En dan is er nog het nieuwe crossdocksysteem. ,,Het crossdock-centrum wordt een belangrijk onderdeel van Waalwijk. Er is een heel nieuw systeem voor ontwikkeld, dat straks wordt geïmplementeerd. Dat moet natuurlijk in goede banen worden geleid.”

Praatje maken
Gezien zijn liefde voor transport en ondernemen zal hij zich ongetwijfeld als een vis in het water voelen. Daarnaast zal hij met plezier het ‘familiebedrijf-karakter’ van Van der Werff hoog in het vaandel dragen. Chauffeurs in Waalwijk hoeven bijvoorbeeld niet vreemd op te kijken als Randy zo nu en dan al present is vóór de eerste ritten beginnen op maandagochtend. Of wanneer hij op vrijdagavond de chauffeurs die laat terugkomen opwacht om ze een goed weekend te wensen.

Hij is iemand die zich aan iedereen voorstelt, iedereen wil leren kennen. ,,Dat vind ik heel belangrijk. Je moet het samen doen. Dat iedereen het naar zijn zin heeft, binnen de lijnen van dit bedrijf en het werk, daar wil ik me voor inzetten. Ik verheug me erop om aan de slag te gaan!”

Wil je ons beter leren kennen?

Neem contact op met de afdeling HR voor al je vragen over werken bij Van der Werff of een specifieke vacature. Onze medewerkers zitten voor je klaar!

Ontwikkeld door Convident