Vacatures filteren

  • Regio's

  • Vakgebied

  • Dienstverband

Stel vacature alert in Stel vacature alert in

Marleen

Marleen

Marleen van Waadenoijen is vanaf 2 januari onze nieuwe transportmanager in Heerenveen. Een functie waarbij onder andere verbinding centraal staat en dat is precies wat haar aanspreekt. ,,Ik vind het mooi om teams in hun kracht te zetten en processen te verbeteren. En dat is iets wat je alleen samen bereikt.”

Marleen
,,Sámen processen nog beter maken, dat vind ik het leukst” 

Meerijden met chauffeurs, meedraaien op de afdeling planning, kennismaken met alle collega’s; wanneer Marleen in het nieuwe jaar aan de slag gaan bij Van der Werff, is mensen leren kennen een belangrijke punt op haar to do-list. ,,Want het gaat om hen. Ik wil iedereen leren kennen, horen waar ze tegenaan lopen en wat ze van mij verwachten. Daar ga ik vervolgens mee aan de slag.” 

Top-down management is dus absoluut niet haar stijl, zoveel is duidelijk. Het is één van de redenen waarom ze tijdens de sollicitatiegesprekken al snel het gevoel kreeg dat ze bij Van der Werff op haar plek zit. ,,Theo en Arjen staan er precies zo in. We vullen elkaar goed aan.” 

Verbinding
Eén van de belangrijke speerpunten voor Marleen is zorgen voor betere verbinding, bijvoorbeeld tussen chauffeurs en planning. Ook tussen Van der Werff en klanten wil ze onderzoeken of daar qua planning een nog betere aansluiting mogelijk is.

,,Ik weet nog niet wat de oplossingen zijn, dat gaan we samen verkennen. Ik werk altijd stap voor stap, zodat we goed kunnen checken of iets daadwerkelijk werkt of dat er moet worden bijgestuurd. En dit proces doorloop ik samen met de mensen die er verstand van hebben. Je moet het met elkaar doen.” 

Planningssysteem en elektrisch transport
Het in kaart brengen van verbeterpunten en hoe die het best opgelost kunnen worden, is mede voedingsbodem voor het nieuwe planningssysteem, waarbij Marleen nauw betrokken zal zijn. En zodra dit systeem een feit is, heeft ze nóg een gave uitdaging voor de boeg: elektrisch transport. ,,Waar kan dat, hoe doen we dat? Dit staat op de planning voor de periode 2025-2030. Kortom, heel veel nieuwe uitdagingen. En juist omdat we dit als team gaan aanpakken, vind ik het leuk om hiermee aan de slag te gaan.”

Vol energie
Het enthousiasme waarmee ze praat, laat er geen twijfel over bestaan: Marleen duikt straks vol energie in dit nieuwe avontuur. Hierdoor zal ze ook snel de transportwereld leren kennen. Hoewel ze in het verleden wel aan deze sector heeft gesnuffeld, – ze heeft eerder als logistiek manager bij Albert Heyn de transporttak aangestuurd en werkte bij Sligro mee aan het masterplan voor de distributiecentrale-, is het nu voor het eerst dat ze hierin volledig werkzaam zal zijn. ,,Ik weet op basis van mijn ervaringen dat deze sector me ligt. Ik heb er zin in om aan de slag te gaan!”  

Wil je ons beter leren kennen?

Neem contact op met de afdeling HR voor al je vragen over werken bij Van der Werff of een specifieke vacature. Onze medewerkers zitten voor je klaar!

Ontwikkeld door Convident