Vacatures filteren

  • Regio's

  • Vakgebied

  • Dienstverband

Stel vacature alert in Stel vacature alert in

Jorin Douma

Jorin Douma

Maak kennis met Jorin Douma! Als een bedreven medewerker bij Van der Werff vervult hij de rollen van zowel monteur als chauffeur, waarmee hij de ideale balans tussen actie en afwisseling heeft gevonden. “Van maandag tot en met woensdag vind je me in de werkplaats, waar ik me bezighoud met het onderhoud en de reparaties van het wagenpark en op donderdag en vrijdag stap ik in de vrachtwagen en doorkruis ik het hele land!” vertelt Jorin.

Een paar jaar geleden stuurde Jorin een open sollicitatie met de wens om zowel monteur als chauffeur te worden. “Ik ben dol op afwisseling en beide functies spraken me enorm aan. Dus ik vroeg gewoon of het mogelijk was om ze te combineren, en dat bleek het geval te zijn!” legt Jorin enthousiast uit.

Jorin Douma
๐——๐—ฒ ๐—ฎ๐—ณ๐˜„๐—ถ๐˜€๐˜€๐—ฒ๐—น๐—ถ๐—ป๐—ด ๐—ถ๐—ป ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐˜„๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ ๐—ถ๐˜€ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—บ๐—ถ๐—ท ๐—ด๐—ผ๐˜‚๐—ฑ ๐˜„๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ๐—ฑ!โ€™โ€™

In de werkplaats houdt Jorin zich andere bezig met reparaties en onderhoud van het wagenpark. “Deze week ben ik druk bezig met het gebruiksklaar maken van een splinternieuwe oplegger. Elke nieuwe oplegger die we binnenkrijgen passen we aan zodat ze voldoen aan de wensen van de chauffeurs. Ook het zorgt er voor dat elke oplegger gelijk aan elkaar is, zodat onze chauffeurs precies weten waar ze wat kunnen vinden. Wel zo makkelijk en efficiรซnt!โ€™โ€™

โ€˜โ€™De werkplaats voelt als thuis; het team is gezellig en het sociale aspect van mijn werk is hier belangrijk, iets wat je als chauffeur minder hebt.” Op donderdag en vrijdag transformeert Jorin in een chauffeur die heel Nederland doorkruist. Als een ‘springer’ komt hij in actie waar de planning hem nodig heeft. Deze afwisseling is voor Jorin perfect, waardoor hij beide aspecten van zijn functies kan combineren en een afwisselende werkweek kan ervaren.

โ€˜โ€™Van gereedschap en wagenparkbeheer naar het genieten van het Nederlandse landschap achter het stuur; het ene moment werk ik in de werkplaats en ben ik lekker aan het sleutelen en het volgende moment geniet ik van de vrijheid op de weg. Ik vind het heerlijk!โ€™โ€™ sluit Jorin af!

Wil je ons beter leren kennen?

Neem contact op met de afdeling HR voor al je vragen over werken bij Van der Werff of een specifieke vacature. Onze medewerkers zitten voor je klaar!

Ontwikkeld door Convident