Vacatures filteren

  • Regio's

  • Vakgebied

  • Dienstverband

Stel vacature alert in Stel vacature alert in

Jesmer Breeuwsma en Sander Windstra

Jesmer Breeuwsma en Sander Windstra

Jesmer (op de foto boven): “We zijn allebei na een carrièreswitch bij Van der Werff beland. Ik werkte in de zorg als bewegingsagoog en Sander deed een opleiding tot timmerman. Het beviel mij goed in de zorg. Maar ik had de onzekerheid van een halfuurtje hier en een uurtje daar. Dus koos ik voor mezelf en ben ik de vrachtwagen op gegaan. Want autorijden vond ik altijd leuk!

Jesmer Breeuwsma en Sander Windstra
''Je eigen ervaring overbrengen, maar omgekeerd ook leren van de chauffeur. Topwerk!''

Ik ben bij Van der Werff op de auto begonnen en heb ook in de op- en overslag gewerkt. Toen de chauffeurscoach naar een andere afdeling ging, hebben ze mij gevraagd of ik dat werk kon doen. Topwerk!

Chauffeurs bewustmaken van het mooie van het vak en kijken of je samen het werk kunt verbeteren. Bijvoorbeeld met zuinig rijden. Je eigen ervaring overbrengen, maar omgekeerd ook leren van de chauffeur. Zodat je dat weer ergens anders kunt toepassen.”

Sander (op de foto onder): ”Het vak van timmerman bleek niet mijn ding. Dus ging ik in de asbestsanering. Maar ook daar kon ik mijn draai niet vinden. Na werken voor een uitzendbureau ben ik chauffeur geworden.

Dat kwam nadat ik een dag met mijn oom mee had gereden. Via Van der Werff ging ik voor een bouwmaterialenhandelaar rijden.

Hierna ben ik gevraagd om chauffeurscoach te worden. Dat blijkt het mooiste werk dat er is. Problemen aanhoren, oplossingen vinden. We gaan de hele dag met de chauffeur mee. Daarna maken we een verslag en bereiden we de volgende rit voor. Het is de bedoeling dat iedereen elk jaar aan de beurt komt.”

Wil je ons beter leren kennen?

Neem contact op met de afdeling HR voor al je vragen over werken bij Van der Werff of een specifieke vacature. Onze medewerkers zitten voor je klaar!

Ontwikkeld door Convident