Vacatures filteren

  • Regio's

  • Vakgebied

  • Dienstverband

Stel vacature alert in Stel vacature alert in

Gentiel Goeminne

Gentiel Goeminne

Bij ons draait het niet alleen om het efficiënt en veilig vervoeren van goederen, maar ook om het zorgvuldig beheren van de goederen in onze opslagfaciliteiten. Onze loodsen fungeren als strategische knooppunten waar producten worden ontvangen, gecontroleerd, opgeslagen en verzonden. Hier werkt een toegewijd team keihard om al onze voorraden en vrachten bij te houden. Eén daarvan is Gentiel Goeminne.

Gentiel Goeminne
Elke dag is hier anders. Je weet ’s morgens nooit hoe het gaat lopen. Als je het een keer wat minder druk hebt, dan ga je een ander helpen. Dat is hier vanzelfsprekend. Zo zorgen we ervoor dat alles op rolletjes loopt!

De Belgische Gentiel kwam drie jaar geleden naar Friesland en heeft er nog geen moment spijt van. “In België deed ik logistiek werk in een jeneverstokerij. Bij Van der Werff werk ik in de loods en dan vooral voor een grote rubberfabrikant. Met de heftruck zet ik bestellingen klaar, laad en los ik de trucks.’’

Gentiel werkt met pallets van verschillende afmetingen, kratten en rollen tot wel negen ton. ‘’Voor dat laatste rij ik een tientons heftruck. Iedereen heeft hier zijn eigen heftruck. Dat is belangrijk want elke heftruck grijpt anders aan of heeft debediening op een andere plaats.’’

Door de verschillende afmetingen van de ladingen moet je goed weten hoe je pallets moet doorschuiven om zo het gewicht goed te verdelen over de truck. Ook heb je te maken met deelzendingen waarbij je verschillende losadressen hebt en waarbij alles in de juiste volgorde in gezet moet worden.

‘’Het liefste heb ik wat drukte en doe ik onverwachtse dingen. Elke dag is hier anders. Je weet ’s morgens nooit hoe het gaat lopen. Als je het een keer wat minder druk hebt, dan ga je een ander helpen. Dat is hier vanzelfsprekend. Zo zorgen we ervoor dat alles op rolletjes loopt! Die werksfeer vind ik belangrijk. Alle leeftijden zijn in de loods vertegenwoordigd. De jongste is zeventien en de oudste 77 jaar!”

Wil je ons beter leren kennen?

Neem contact op met de afdeling HR voor al je vragen over werken bij Van der Werff of een specifieke vacature. Onze medewerkers zitten voor je klaar!

Ontwikkeld door Convident