Vacatures filteren

  • Regio's

  • Vakgebied

  • Dienstverband

Stel vacature alert in Stel vacature alert in

Eeuwe de Boer

Eeuwe de Boer

Als je al een tijdje over de werkvloer bij Van der Werff loopt, dan heb je Eeuwe de Boer (43) ongetwijfeld in diverse rollen gezien. Op de heftruck, in het crossdock helpen laden, schoonmaken, plannen, onze warehouses indelen of een afscheid regelen van een collega. Wat kan Eeuwe niet, vraag je jezelf weleens af.  En dat is precies wat Eeuwe zo kenmerkend maakt bij Van der Werff. Hij is al 7 jaar lang een onmisbare kracht. Dus willen we je graag voorstellen aan deze duizendpoot.

Eeuwe de Boer
Mijn doel is om ervoor te zorgen dat iedereen zoveel mogelijk leert, maar ook dat iedereen plezier blijft hebben in het werk. Dat vind ik erg belangrijk.

Eeuwe de Boer, geboren in 1980 in Grou, is al sinds zijn zestiende actief in de logistieke sector en is er praktisch mee opgegroeid. Zijn vader, die bij de Rabobank werkte, reed rond met een mobiel bankkantoor op wielen om mensen te helpen met hun bankzaken. Standplaats was bij een transportbedrijf in Grou. En wat Eeuwe dan vooral boeide was die truck. Elke vrijdag maakte hij de auto van zijn vader schoon of mocht hij meerijden. Zo ontstond zijn liefde voor vrachtwagens en het transport. 

Hierna heeft Eeuwe jarenlang gewerkt bij een transporteur in Heeg. Hij heeft daar verschillende rollen vervuld zoals chauffeur, ploegchef en planner. ‘’Chauffeur zijn, dat heb ik een korte tijd gedaan maar dat was het toch niet voor mij. Korte ritjes doen vind ik prima, maar die langere ritten naar het buitenland, daar keek ik echt tegenop.” Al met al heeft er wel voor gezorgd dat Eeuwe een enorme kennis heeft van het reilen en zeilen in de logistieke sector. Na een uitstapje als planner bij een ander bedrijf kwam hij in 2016 na een goed gesprek met Theo in dienst bij Van der Werff. 

Plezier in het werk

Eeuwe begon als planner, groeide door tot capaciteitsplanner en is nu sinds een jaar warehouse manager. ‘’Soms heb ik gewoon behoefte aan iets nieuws, en de rol van warehouse manager past goed bij me. Als warehouse manager draag ik de verantwoordelijkheid voor alles wat er gebeurt in onze warehouses en het Crossdock. Ik geef leiding aan teamleiders, stel roosters op en begeleid bijvoorbeeld ook zij-instromers in het vak. Mijn doel is om ervoor te zorgen dat ze zoveel mogelijk leren, maar ook dat iedereen plezier blijft hebben in het werk. Dat vind ik erg belangrijk.’’ 

Hij vind het leuk om te zien hoe alle medewerkers hard werken en tegelijk ook ervaring opdoen. ‘’Als rangeerder bouw je met een rangeertrekker ervaring op met het maken van bochten, sturen, achteruit rijden en van de hand af sturen. Maar als heftruckchauffeur leer je weer laden, lossen en de lading goed zekeren. Het werk is soms een hele uitdaging maar tegelijk ontzettend leerzaam voor de personen die later door willen groeien naar chauffeur of een andere functie.’’

Eeuwe is iemand van hard werken, het werk moet af en hij vind het prachtig om het met zijn allen te doen als team. ‘’Het klinkt misschien raar, maar de corona tijd vond ik een heel bijzondere tijd. Het was hier erg druk en hoewel we beperkt waren in ons bewegen en contact, deden we het altijd met z’n allen en zetten we de schouders eronder. Tot in de late uurtjes door tot het werk af was en dan met zijn allen naar huis, daar kan ik van genieten.”

En dat is ook wat goed bij Eeuwe past in zijn huidige rol. Het aansturen van teamleiders en jonge medewerkers die elke dag samen weer veel werk verzetten om alles voor de volgende dag weer klaar te krijgen. 

Zo was Eeuwe ook verantwoordelijk voor de inrichting van het nieuwe warehouse voor opdrachtgever Van Wijnen. Van begin tot eind heb ik mogen meedenken over de inrichting van het Warehouse en het is nu mooi om te zien wat het resultaat is geworden. Dat wat je hebt bedacht, ook zo mooi is uitgekomen met alle nieuwe stellingen en de pickstraat die we hebben laten plaatsen.’’

Naast het werk is Eeuwe nu woonachtig in Oldeboorn en woont hij hier samen met zijn vrouw en 3 kinderen. ‘’Ik mag graag het water op gaan met onze boot en daarnaast vind ik het ook leuk om lekker te mountainbiken of bij het gezin te zijn.’’ Eeuwe is een mensenmens en vind het leuk om altijd bezig te zijn. 

En zo kunnen wij Eeuwe ook wel beschrijven. Altijd druk bezig, maar ook altijd een goed humeur en beschikbaar om anderen te helpen. Hij staat tussen het team in. ‘’Als ik merk dat de jongens het in de loods druk hebben en ik zie dat de vloer geveegd moet worden, dan pak ik dat wel op. Ook vind ik het niet erg om gewoon zelf een auto te laden of te orderpicken.’’ En zo komt het zelfs voor dat Eeuwe een middagje achter de computer zit om een planning in elkaar te draaien. 

En dat is volgens hem ook tegelijk het mooie aan het werken bij Van der Werff. ‘’Ik heb hier zelf wel een echt teamgevoel. Er werken leuke mensen en iedereen wil elkaar helpen. Verder werken we ook met mooi en nieuw materiaal. Van de loodsen, de heftrucks en andere innovaties. Alles is goed op orde en dat werkt heel erg fijn.’’

Wil je ons beter leren kennen?

Neem contact op met de afdeling HR voor al je vragen over werken bij Van der Werff of een specifieke vacature. Onze medewerkers zitten voor je klaar!

Ontwikkeld door Convident