Vacatures filteren

  • Regio's

  • Vakgebied

  • Dienstverband

Stel vacature alert in Stel vacature alert in

Dennis Beerendonk

Dennis Beerendonk

Maak kennis met Dennis Beerendonk, een enthousiaste zij-instromer met een verleden bij de spoorwegpolitie, maar met een grote passie om aan de slag te gaan als vrachtwagenchauffeur. Via het STL kwam Dennis in contact met Van der Werff Logistics in Waalwijk.

Dennis Beerendonk
"In het begin werkte ik in de loods. Laden en lossen, lading zekeren, werken met de meeneemheftruck: het zit allemaal in de opleiding. Daarom sluit het werken in de loods ook perfect aan op het leertraject."

“Ik bezocht eerst de open dag van het Sectorinstituut Transport en Logistiek (STL). Daar kreeg ik het advies om te kijken welke transportbedrijven in mijn regio zijn aangesloten bij STL. Zo zag ik Van der Werff ertussen staan. Ik stuurde een bericht via Facebook en werd vrijwel direct gebeld. Zo begon het avontuur. In december stopte ik bij de spoorwegen. Ik kon de theorielessen versneld volgen en nu word ik klaargestoomd voor het rijden met de vrachtwagen. Alles verloopt perfect. Het werk en de rijlessen sluiten naadloos op elkaar aan. Binnenkort ga ik al voor mijn CE-rijbewijs.”

“In het begin werkte ik in de loods. Laden en lossen, lading zekeren, werken met de meeneemheftruck: het zit allemaal in de opleiding. Daarom sluit het werken in de loods ook perfect aan op het leertraject.”
“Bij Van der Werff bevalt het me enorm. Er is ruimte voor een grapje, maar als er gewerkt moet worden, is iedereen serieus. Je staat er zeker niet alleen voor. Collega’s staan altijd klaar om te helpen. Vaak zijn er ook andere zij-instromers, wat fijn is om ervaringen te delen. We doen het toch samen.”

“Wat mij aanspreekt zijn de vrijheden. Je mag echt de handen uit de mouwen steken, en daar houd ik van. Ik zit niet graag stil. Bovendien biedt Van der Werff veel afwisseling in het werk. Hier mag je investeren in jezelf, wat ik erg belangrijk vind. Ik voel me echt op mijn plek hier. Mijn familie merkt het ook: ik zit veel beter in mijn vel!”

Wil jij ook een succesvolle carrière als vrachtwagenchauffeur beginnen met de Zij-instroom route bij Van der Werff Logistics? Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te ontdekken en je toekomst als chauffeur te starten!

Wil je ons beter leren kennen?

Neem contact op met de afdeling HR voor al je vragen over werken bij Van der Werff of een specifieke vacature. Onze medewerkers zitten voor je klaar!

Ontwikkeld door Convident