Vacatures filteren

  • Regio's

  • Vakgebied

  • Dienstverband

Stel vacature alert in Stel vacature alert in

Anne Dijkstra

Anne Dijkstra

Maak kennis met Anne Dijkstra, al zeven jaar een vertrouwd gezicht bij Van der Werff. Als avond- en nachtchauffeur rijdt hij elke nacht een pendelrit tussen Heerenveen en Waalwijk. ‘’Voor mij is dit ideaal’’, vertelt hij.

Anne Dijkstra
Overdag lekker vrij en 's avonds werken, dat vind ik helemaal prima!

Anne is onlangs begonnen met het besturen van een Langere en Zwaardere Vrachtautocombinatie (LZV). Hoewel deze langer en zwaarder is dan een reguliere trekker-oplegger, ziet Anne de voordelen ervan in. “Met een LZV kan ik veel meer meenemen, wat uiteindelijk veel extra ritten bespaart,” zegt hij. “Het rijden ’s nachts is heerlijk rustig, en omdat ik pendel tussen onze depots, hoef ik niet op moeilijk bereikbare plaatsen te komen. Dat maakt het rijden met een LZV voor mij geen enkel probleem.”

Anne begon zijn loopbaan bij Van der Werff als chauffeur in het reguliere werk, maar maakte in februari de overstap naar de avond- en nachtdiensten. Voor het besturen van een LZV volgde hij een opleiding via Van der Werff bij een rijschool. Na twee dagen les en een dag examen was Anne klaar voor deze nieuwe uitdaging.

Hij vervoert voornamelijk bouwmaterialen van Heerenveen naar Waalwijk. “Doordat ik steeds dezelfde route rijd, kan ik ontspannen en efficiënt werken. De vrachten worden geladen en gelost, en ’s nachts ben ik zelfstandig verantwoordelijk voor de planning en mijn pauzes, aangezien er geen contact is met het kantoor,” legt Anne uit.

Een bijkomend voordeel van het nachtwerk is dat hij overdag vrij is en meer tijd heeft voor thuis en andere activiteiten. “Overdag lekker vrij en ’s avonds werken, dat vind ik helemaal prima. Ook de nachttoeslag is toch wel een leuk voordeel van het werken in de avonduren,” zegt hij met een glimlach.

Lijkt het jou ook ideaal om ’s avonds en ’s nachts LZV te rijden en lijkt het je leuk om met twee opleggers te rijden? Wij zijn nog op zoek naar avond- en nachtchauffeurs voor de pendel vanuit onze standplaats in Waalwijk naar Heerenveen of Zaandam.

Klik hier om de vacatures te bekijken!

Wil je ons beter leren kennen?

Neem contact op met de afdeling HR voor al je vragen over werken bij Van der Werff of een specifieke vacature. Onze medewerkers zitten voor je klaar!

Ontwikkeld door Convident