Inloopsollicitatie Heerenveen & Waalwijk » Van der Werff Logistics

Vacatures filteren

  • Regio's

  • Vakgebied

  • Dienstverband

Stel vacature alert in Stel vacature alert in

Inloopsollicitatie Heerenveen & Waalwijk

Inloopsollicitatie Heerenveen & Waalwijk

Zit jij niet op je plek bij je huidige baan of wil je meer weten over het werken in de logistiek? Dan mag je onze inloopsollicitaties zeker niet missen!

Wij openen op zaterdagochtend de deuren van onze vestiging in Heerenveen en Waalwijk. Iedereen die nieuwsgierig is naar een uitdagende baan in de logistiek kan zonder afspraak binnenstappen. “Een inloopsollicitatie is een laagdrempelige manier om kennis te maken met onze organisatie en het werken bij Van der Werff” vertelt HR Manager Mirjam Dijkstra. “Loop rond door onze vestigingen, bekijk de vloot en vraag onze collega’s alles over de vacatures die we aanbieden. Even geen mails, CV en motivatie maar een gezellig gesprek. Klinkt makkelijk toch?”.

Is er een klik? Dan mag je direct solliciteren en wie weet is dat de start van een mogelijke samenwerking!

Heerenveen
Wanneer: zaterdag 18 maart
Tijd: van 10:00 tot 12:00 uur
Waar: it Dok 8, 8447 GL Heerenveen

Waalwijk
Wanneer: zaterdag 1 & 8 april
Tijd: van 09:00 tot 12:00 uur
Waar: Van Hilststraat 25, 5145 RK Waalwijk

Let op
Aangezien de vestiging in Waalwijk nieuw is kan het zijn dat de juiste locatie nog niet in je navigatie staat. Klik hier om te navigeren naar de juiste locatie. Scheelt jou weer zoeken.

 

Bekijk onze vacatures in Heerenveen en Waalwijk

Leer Van der Werff Logistics in vogelvlucht kennen

Wil jij alvast een kijkje achter de schermen nemen bij ons bedrijf? Dat begrijpen we! Speciaal voor jou hebben we daarom deze video  gemaakt. Veel plezier bij deze korte tour door ons bedrijf!

Maak kennis met Randy! Vestigingsmanager in Waalwijk

Vestigingsmanager nieuwe vestiging in Waalwijk: ,,Het is een nieuwe stap voor Van der Werff en ik vind het mooi om daar een steentje aan bij te dragen.”
Randy Dekker
Vestigingsmanager Waalwijk

Wil je ons beter leren kennen?

Neem contact op met de afdeling HR voor al je vragen over werken bij Van der Werff of een specifieke vacature. Onze medewerkers zitten voor je klaar!

Ontwikkeld door Convident