Vacatures filteren

  • Regio's

  • Vakgebied

  • Dienstverband

Stel vacature alert in Stel vacature alert in

Inloopsollicitaties Heerenveen & Waalwijk

Inloopsollicitaties Heerenveen & Waalwijk

Op onze inloopsollicitatie openen wij de deuren voor jou! Onze collega’s staan voor je klaar om je alles te vertellen over onze organisatie, de vacatures, BBL– en  zij-instroom trajecten die we open hebben staan.

“Een inloopsollicitatie is een laagdrempelige manier om kennis te maken met onze organisatie en het werken bij Van der Werff” vertelt P&O Manager Mirjam Dijkstra. “Loop rond door onze vestigingen, bekijk de vloot en vraag onze collega’s alles over de vacatures die we aanbieden. Even geen mails, CV en motivatie maar een gezellig gesprek. Is er een klik? Dan mag je direct solliciteren en wie weet is dat de start van een mogelijke samenwerking! Klinkt makkelijk toch?”

Wanneer ben je welkom?

Inloopsollicitatie Heerenveen
Op vrijdag 16 februari organiseren we een banenmarkt voor iedereen die geïnteresseerd is in een carrière in de logistiek. Neem een kijkje in de keuken bij onze diverse afdelingen en ontdek of er iets tussen zit wat bij jou past! Meer informatie.

Inloopsollicitaties Waalwijk 
Van Hilststraat 25, 5145 RK Waalwijk
Van 10:00 uur tot 12:00 uur

  • Zaterdag 17 februari

Kun je niet op één van bovenstaande datums? Neem dan gerust even contact met ons op. Je bent altijd van harte welkom om langs te komen en kennis te maken. Dit kan ook op een zaterdag of een doordeweekse avond.  Je kunt een berichtje sturen naar hr@vdwerff.nl of bellen naar 0513 – 657 874.

Let op
Aangezien de vestiging in Waalwijk nieuw is kan het zijn dat de juiste locatie nog niet in je navigatie staat. Klik hier om te navigeren naar de juiste locatie. Scheelt jou weer zoeken.

Van der Werff Meeneemheftruck

Bekijk onze vacatures in Heerenveen en Waalwijk

Leer Van der Werff Logistics in vogelvlucht kennen

Wil jij alvast een kijkje achter de schermen nemen bij ons bedrijf? Dat begrijpen we! Speciaal voor jou hebben we daarom deze video  gemaakt. Veel plezier bij deze korte tour door ons bedrijf!

Wil je ons beter leren kennen?

Neem contact op met de afdeling HR voor al je vragen over werken bij Van der Werff of een specifieke vacature. Onze medewerkers zitten voor je klaar!

Ontwikkeld door Convident