Inloopsollicitaties Waalwijk » Van der Werff Logistics

Vacatures filteren

  • Regio's

  • Vakgebied

  • Dienstverband

Stel vacature alert in Stel vacature alert in

Inloopsollicitaties Waalwijk

Inloopsollicitaties Waalwijk

Zit jij niet op je plek bij je huidige baan of wil je meer weten over het werken in de logistiek? Laten we kennismaken!

Wij openen op zaterdagochtend 4 en 11 februari van 10.00 tot 12.00 uur onze deuren van onze gloednieuwe locatie in Waalwijk. Iedereen die nieuwsgierig is naar een uitdagende baan in de logistiek kan zonder afspraak binnenstappen voor een vrijblijvende inloopsollicitatie.

Maak, onder het genot van koffie/thee, kennis met onze organisatie en vraag onze collega’s alles over de vacatures die we aanbieden. Even geen mails, CV en motivatie maar een gezellig gesprek. Klinkt makkelijk toch?

Is er een klik? Dan mag je direct solliciteren en wie weet ga je met een nieuwe werkgever naar huis!

Zien we jou binnenkort?
Wanneer: zaterdag 4 & 11 februari
Tijd: van 10:00 tot 12:00 uur
Waar: Van Hilststraat 25, 5145 RK Waalwijk

Let op
Aangezien het een nieuwe vestiging is kan het zijn dat de juiste locatie nog niet in je navigatie staat. Klik hier om te navigeren naar de juiste locatie. Scheelt jou weer zoeken.

 

Bekijk al onze vacatures in Waalwijk

Onze nieuwe vestiging in Waalwijk!

Op 16 april, 2022 begon de bouw van een nieuwe locatie in Waalwijk en afgelopen 27 december, 2022 was dan eindelijk de dag daar dat de verhuizing van Elshout naar Waalwijk voltooid werd. In colonne reden circa vijfendertig vrachtwagens met trailer naar de gloednieuwe locatie in Waalwijk.

Maak kennis met Randy! Vestigingsmanager in Waalwijk

Vestigingsmanager nieuwe vestiging in Waalwijk: ,,Het is een nieuwe stap voor Van der Werff en ik vind het mooi om daar een steentje aan bij te dragen.”
Randy Dekker
Vestigingsmanager Waalwijk

Wil je ons beter leren kennen?

Neem contact op met de afdeling HR voor al je vragen over werken bij Van der Werff of een specifieke vacature. Onze medewerkers zitten voor je klaar!

Ontwikkeld door Convident