Vacatures filteren

  • Regio's

  • Vakgebied

  • Dienstverband

Stel vacature alert in Stel vacature alert in

Vacatures

Meer filters

Vacatures Zij-instroom

Vacatures filteren

  • Regio's

  • Vakgebied

  • Dienstverband

Zij-instroom bij team Van der Werff

Bij Van der Werff begrijpen we dat iedereen dromen heeft. Als je altijd al de droom hebt gehad om vrachtwagenchauffeur te worden, bieden wij jou nu de perfecte gelegenheid om die droom waar te maken.

Met ons zij-instroomtraject krijg je de kans om in te stappen in de wereld van het vrachtwagenchauffeurschap, zelfs als je geen ervaring hebt in deze branche. We geloven dat iedereen met de juiste motivatie en inzet het vak kan leren, en we willen je graag helpen om jouw potentieel te ontdekken.

Wat houdt ons zij-instroomtraject in?

Ten eerste krijg je bij Van der Werff een gedegen opleiding tot vrachtwagenchauffeur. We zullen je voorzien van de nodige theoretische kennis en praktische vaardigheden, zodat je goed voorbereid de weg op kunt gaan. Onze ervaren instructeurs zullen je begeleiden en ondersteunen tijdens het leerproces.

Daarnaast bieden we je de mogelijkheid om praktijkervaring op te doen door middel van werk en trainingen. Dit stelt je in staat om de theorie in de praktijk toe te passen en jezelf verder te ontwikkelen als chauffeur. We zorgen voor een veilige en professionele omgeving waarin je kunt groeien en jezelf kunt bewijzen.

Doorgroeien dankzij ons zij-instroomtraject

Bij Van der Werff hechten we veel waarde aan persoonlijke groei en ontwikkeling. Daarom bieden we ook diverse bijscholings- en specialisatiemogelijkheden aan. Zo kun je jezelf blijven verbeteren en nieuwe vaardigheden aanleren binnen het vrachtwagenchauffeurschap. We ondersteunen je graag bij het bereiken van jouw carrière doelen.

Heb je interesse om deel te nemen aan ons zij-instroomtraject? We staan open voor gemotiveerde kandidaten die graag een nieuwe uitdaging willen aangaan als vrachtwagenchauffeur. Of je nu al een tijdje nadenkt over een carrièreswitch of recentelijk geïnteresseerd bent geraakt in dit vakgebied, we verwelkomen je graag bij Van der Werff.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om te solliciteren. Samen kunnen we jouw droom om vrachtwagenchauffeur te worden werkelijkheid maken.

Je bent slechts vijf stappen verwijderd van je nieuwe job!

1
Vind jouw baan

Laat ons weten dat jij degene bent die wij nodig hebben en solliciteer direct.

2
Kom op gesprek

Tijdens een goed gesprek ontdekken we of we met elkaar matchen.

3
Stap je in?

Zijn beide partijen enthousiast? Dan doen wij jou een mooi voorstel. Wat zeg je ervan: “Stap je in?”

4
Welkom aan boord!

Welkom bij ons team.

5
Wij maken je Werffwijs!

Wij begrijpen goed dat het bij een nieuwe baan altijd even zoeken is. Bij ons staan er meerdere mentoren en een chauffeurscoach voor je klaar.

Open sollicitatie

Staat jouw functie er niet tussen, maar wil je toch graag deel uitmaken van ons team? Stuur direct een open sollicitatie.

Ja ik wil open solliciteren!

Verhalen van medewerkers

“Ik krijgt het meeste energie van de gesprekken met onze chauffeurs. Daarnaast geniet ik van de variatie in mijn werkzaamheden. Ik mag van alles regelen en krijg daarin veel verantwoordelijkheid”
Bonne van Kruijssen
Capaciteitsmanager Waalwijk
Als je al een tijdje over de werkvloer bij Van der Werff loopt, dan heb je Eeuwe de Boer (43) ongetwijfeld in diverse rollen gezien. Op de heftruck, in het crossdock helpen laden, schoonmaken, plannen, onze warehouses indelen of een afscheid regelen van een collega. Wat kan Eeuwe niet, vraag je jezelf weleens af.
Eeuwe de Boer
Warehousemanager
Maak kennis met Dennis Beerendonk, een enthousiaste zij-instromer met een verleden bij de spoorwegpolitie, maar met een grote passie om aan de slag te gaan als vrachtwagenchauffeur.
Dennis Beerendonk
Onze loodsen fungeren als strategische knooppunten waar producten worden ontvangen, gecontroleerd, opgeslagen en verzonden. Hier werkt een toegewijd team keihard om al onze voorraden en vrachten bij te houden. Eén daarvan is Gentiel Goeminne.
Gentiel Goeminne
"We vormen bij Van der Werff een hecht team. We hebben altijd interesse in elkaar. Bovendien heeft het bedrijf alles perfect voor elkaar voor haar medewerkers"
Tjarda Bos
Salarisadministrateur

Wil je ons beter leren kennen?

Neem contact op met de afdeling HR voor al je vragen over werken bij Van der Werff of een specifieke vacature. Onze medewerkers zitten voor je klaar!

Ontwikkeld door Convident