Contact » Van der Werff Logistics

Vacatures filteren

  • Regio's

  • Vakgebied

  • Dienstverband

Stel vacature alert in Stel vacature alert in

Contact

Contact

Mirjam Dijkstra

it Dok 8
8447 GL Heerenveen

Mirjam
Mirjam Dijkstra

Heb je plannen om te solliciteren op een baan bij Van der Werff op kantoor of in een leidinggevende functie? Dan zit jij zeker weten straks tegenover mij tijdens jouw kennismakingsgesprek. Heb je informatie gemist in de vacaturetekst? Je kunt mij bereiken op mijn vaste werkdagen: dinsdag, donderdag en vrijdag.

Marianne Landstra

it Dok 8
8447 GL Heerenveen

Marianne
Marianne Landstra

Ben jij chauffeur op de wagen of op de heftruck? Voor beide functies moet je voor vestiging Heerenveen bij mij zijn! Is de functie je nog niet helemaal duidelijk na het lezen van de vacature? Geen probleem! Ik werk van maandag t/m vrijdag en ga graag met je in gesprek.

Jesmer Breeuwsma

it Dok 8
8447 GL Heerenveen

Jesmer
Jesmer Breeuwsma
Hey! Ik heet Jesmer Breeuwsma. Ik ben chauffeurscoach bij Van der Werff. Wanneer jij straks wordt aangenomen als gloednieuwe chauffeur ben ik jouw aanspreekpunt! Wil je voordat het zover is wat meer over mij te weten komen?

Bonne van Kruijssen

d’Oultremontweg 14
5154 PD Elshout

Bonne
Bonne van Kruijssen
Misschien was het je al opgevallen dat ik de enige in dit rijtje ben die onder regio Zuid valt. Solliciteer jij op een baan in het Zuiden? Dan hoef je niet te zoeken! Je komt te allen tijde tegenover mij te zitten tijdens jouw kennismakingsgesprek. Ik heb er zin in!

Wil je ons beter leren kennen?

Neem contact op met de afdeling HR voor al je vragen over werken bij Van der Werff of een specifieke vacature. Onze medewerkers zitten voor je klaar!

Ontwikkeld door Convident