Vacatures filteren

  • Regio's

  • Vakgebied

  • Dienstverband

Stel vacature alert in Stel vacature alert in

Chauffeursmarkt Waalwijk 15 maart

Chauffeursmarkt Waalwijk 15 maart

Chauffeursmarkt Waalwijk

Ben jij geïnteresseerd in een dynamische carrière als chauffeur? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Op vrijdag 15 maart verwelkomen wij je graag op onze Chauffeursmarkt in Waalwijk, een uniek evenement dat volledig is gewijd aan de verschillende chauffeursmogelijkheden die wij voor jou klaar hebben staan.

Wat staat je te wachten?
Tijdens de banenmarkt kun je vrijblijvend in gesprek gaan met mogelijke toekomstige collega’s. Ontdek de diversiteit van onze organisatie en bekijk het werk van dichtbij. Je mag zelfs een poging wagen op een kooiaap of een proefrit maken in één van onze vrachtwagens!

Maak kennis met diverse mogelijkheden die we te bieden hebben. We hebben namelijk mogelijkheden als LZV chauffeur, Kooiaap chauffeur, Pendelchauffeur, Meerdaags of dagritten, parttime of fulltime.

We zoeken niet alleen chauffeurs op de weg maar zijn ook op zoek naar heftruckchauffeurs en rangeerders op onze vestiging in Waalwijk!

Ook wanneer je geinteresseerd bent in ons zij-instroom traject kun je langskomen en meer te leren over hoe jij een (nieuwe) start kunt maken in de transportwereld!

Natuurlijk zorgen we voor een drankje en iets lekkers en mag je ons alles vragen wat je wilt weten.

Waar en wanneer?
📅 Vrijdag 15 maart
📍 Van Hilststraat 25 in Waalwijk
⌚ Van 16:00 tot 21:00 uur.

Meld je aan of kom gewoon langs!
Laat ons alvast weten dat je komt door je aan te melden via het formulier. Je bent ook van harte welkom om spontaan langs te komen zonder aanmelding.

Wij kijken ernaar uit om je te verwelkomen op vrijdag 15 maart!

Aanmelden

Aanmelden chauffeursmarkt

Bekijk onze vacatures in Waalwijk!

Leer Van der Werff Logistics in vogelvlucht kennen

Wil jij alvast een kijkje achter de schermen nemen bij ons bedrijf? Dat begrijpen we! Speciaal voor jou hebben we daarom deze video  gemaakt. Veel plezier bij deze korte tour door ons bedrijf!

Wil je ons beter leren kennen?

Neem contact op met de afdeling HR voor al je vragen over werken bij Van der Werff of een specifieke vacature. Onze medewerkers zitten voor je klaar!

Ontwikkeld door Convident