Vacatures filteren

  • Regio's

  • Vakgebied

  • Dienstverband

Stel vacature alert in Stel vacature alert in

Charter/Partner

Charter/Partner

Op zoek naar een solide opdrachtgever?

Bent u eigen rijder en/of op zoek naar een samenwerking met een opdrachtgever die altijd voldoende en uitdagend werk te bieden heeft? Goed nieuws! Omdat ons bedrijf voortdurend blijft groeien, zijn we doorlopend op zoek naar nieuwe, duurzame relaties.

Op dit moment zijn we op zoek naar charters voor:

Distributie
Verrichten van eendaagse ritten met meerdere adressen met bestemmingen in Nederland en België vanaf vestiging Waalwijk. Uw eigen trekker wordt van maandag t/m vrijdag ingezet met een oplegger en meeneemheftruck van Van der Werff.

Netwerk volume
Verrichten van meerdaagse ritten met bestemmingen in de Benelux en eventueel Duitsland vanaf vestiging Waalwijk. Uw eigen lowdeck trekker wordt van maandag t/m vrijdag ingezet met een mega-oplegger en meeneemheftruck van Van der Werff

Wij kunnen het ons voorstellen dat het fijn is om te weten waar u aan toe bent als charter/partner zijnde. Daarom hebben wij alvast een aantal zekerheden op een rij gezet:

  • Wij zetten in op een langdurige samenwerking waarin beide partijen met plezier hun werkzaamheden verrichten
  • We kunnen alvast beloven dat er altijd voldoende werk is. We garanderen een minimale inzet van 47 weken per jaar!
  • Wij zijn zuinig op ons materieel en doen geregeld nieuwe investeringen. Daarmee is goed onderhouden materiaal bij ons beslist een feit
  • Onze klanten bevinden zich voornamelijk in de bouw, industrie-en landbouwsector. De werkzaamheden zijn daardoor erg uitdagend!
  • De verdiensten zijn marktconform op basis van het aantal stops en kilometers die gemaakt worden van standplaats tot standplaats
  • (Verplichte) nascholing nodig? Geen zorgen, wij voorzien u hier graag in

Om met onze samenwerking van start te kunnen gaan zijn er nog een aantal zaken van betekenis. Zo beschikt u als charter/partner als vanzelfsprekend over een eigen trekker en de benodigde vergunningen. Wij vinden het absoluut van toegevoegde waarde wanneer u al ervaring heeft op de bouw en in het transporteren  (+ laden en lossen) van bouwgerelateerde materialen. Helder communiceren; een vertegenwoordigende uitstraling en een betrokken houding richting ons en onze relaties vormen eigenschappen die wij enorm waarderen.

Laten we de samenwerking aangaan!

Na het lezen nog vragen over de mogelijke samenwerking? Neem dan contact op met Theo van der Werff (regio Noord) of Bonne van Kruijssen (regio Zuid). De contactgegevens van hen vindt u in het blok “Interesse?” op deze pagina.

Interesse?

Na het lezen nog vragen over de mogelijke samenwerking?
Theo van der Werff (Noord)
Bonne van Kruijssen (Zuid)

Relevante vacatures

Wil je ons beter leren kennen?

Neem contact op met de afdeling HR voor al je vragen over werken bij Van der Werff of een specifieke vacature. Onze medewerkers zitten voor je klaar!

Ontwikkeld door Convident