Vacatures filteren

  • Regio's

  • Vakgebied

  • Dienstverband

Stel vacature alert in Stel vacature alert in

Banenmarkt Heerenveen 16 februari

Banenmarkt Heerenveen 16 februari

Banenmarkt Van der Werff Logistics

Ons bedrijf groeit in hoog tempo! Dankzij deze groei zijn wij op zoek naar nieuwe mensen die ons huidige team in Heerenveen komen versterken.

Op vrijdag 16 februari organiseren we een banenmarkt voor iedereen die geïnteresseerd is in een carrière in de logistiek. Neem een kijkje in de keuken bij onze diverse afdelingen en ontdek of er iets tussen zit wat bij jou past!

Tijdens de banenmarkt kun je vrijblijvend in gesprek gaan met mogelijke toekomstige collega’s. Ontdek de diversiteit van onze organisatie en bekijk het werk van dichtbij. Je mag zelfs een poging wagen op een kooiaap of een proefrit in één van onze vrachtwagens!

Natuurlijk zorgen we voor een drankje en iets lekkers en mag je ons alles vragen wat je wilt weten.

Voor wie?
We zoeken nieuwe medewerkers voor verschillende afdelingen: chauffeurs (CE), kantoor, warehouse, werkplaats en ons crossdock. Ook als je aan het oriënteren bent voor een stage, BBL of het zij-instroom traject kunnen we je hier meer over vertellen.

Wanneer: Vrijdag 16 februari
Waar: It Dok 8 in Heerenveen
Tijd: Van 16.00 uur tot 21.00 uur

Geinteresseerd?
Meld je dan alvast aan via dit formulier zodat we rekening kunnen houden met je komst.

Je bent ook van harte welkom zonder aanmelding.

Aanmelden banenmarkt

Bekijk onze vacatures in Heerenveen!

Leer Van der Werff Logistics in vogelvlucht kennen

Wil jij alvast een kijkje achter de schermen nemen bij ons bedrijf? Dat begrijpen we! Speciaal voor jou hebben we daarom deze video  gemaakt. Veel plezier bij deze korte tour door ons bedrijf!

Wil je ons beter leren kennen?

Neem contact op met de afdeling HR voor al je vragen over werken bij Van der Werff of een specifieke vacature. Onze medewerkers zitten voor je klaar!

Ontwikkeld door Convident