Academie » Van der Werff Logistics

Vacatures filteren

  • Regio's

  • Vakgebied

  • Dienstverband

Stel vacature alert in Stel vacature alert in

Academie

Academie

Tegelijkertijd je passie volgen; leren én geld verdienen? Bij ons kan het!

Onze wereld zit vol met talent! Wij vinden het belangrijk om mensen de kans te geven hun dromen na te jagen. Daarom is ons bedrijf sinds 2008 een door STL erkend leerbedrijf. Dankzij die erkenning mogen wij de volgende professionals opleiden:

  • Teamleider logistiek BBL;
  • Chauffeur beroepsgoederenvervoer BBL;
  • Chauffeur beroepsgoederenvervoer zij-instroomtraject;
  • Logistiek medewerker BBL;
  • Bedrijfswagenmonteur BBL;
  • Verder zijn er ook stages mogelijk op diverse afdelingen van het bedrijf.

STL is het gespecialiseerde opleidingsinstituut voor alle branches in de sector: Transport en Logistiek. Als bedrijf mogen wij leerlingen die een opleiding in deze richting volgen begeleiden bij het leukste onderdeel van de opleiding: de praktijk!

Contact opnemen

De “zij-instroom route”

Altijd al de droom gehad om vrachtwagenchauffeur te worden? Wij geven je graag de kans om jouw droom te verwezenlijken door je een zij-instroomtraject aan te bieden. We kunnen het ons voorstellen dat je graag alvast zicht hebt op hoe zo’n traject er in de praktijk uitziet. Hieronder laten we je het stap voor stap zien:

Solliciteer via deze pagina

Uiteraard volgt er na jouw sollicitatie eerst een gesprek om te kijken of het van beide kanten klikt. Is dat het geval? Dan ga je een dag meelopen in het crossdock en een dag mee met een chauffeur. Op deze manier krijgen we een goede indruk van elkaar!

Wanneer we dan nog steeds enthousiast zijn over de potentiële samenwerking wordt je uitgenodigd voor een testdag door het mobiliteitscentrum. Als je deze testdag goed hebt doorstaan kun je meteen bij ons van start!

Je begint met de lessen voor het groot rijbewijs. Tijdens deze lessen kun je in de avonden meteen bij ons aan de slag in het crossdock. Op die manier leer je ons bedrijf, materialen en processen alvast grondig kennen

Daarnaast leer je in ons crossdock ook zelfstandig ladingen zekeren, laden en lossen en manoeuvreren met de (meeneem)heftruck. Zo doe jij alvast vertrouwen op voor wanneer je in de toekomst solo rijdt

Je rijbewijs is binnen! Nu is het tijd om de kneepjes van je nieuwe vak verder uit te breiden in de praktijk! 

Na het behalen van je rijbewijs ga je een periode met een mentorchauffeur mee. Jullie onderzoeken samen wat jij nog nodig hebt voordat je volledig zelfstandig op pad gaat. Ook na het opleidingstraject staat onze chauffeurscoach voor jou klaar 

We horen je denken: Maar zo’n rijbewijs is toch hartstikke duur? Geen zorgen. De kosten voor de rijlessen worden voor 50% gesubsidieerd vanuit het subsidiefonds en 35% door Van der Werff Logistics. Het resterende bedrag is voor jouw eigen rekening. Een rekening die zich niet zal opstapelen dankzij jouw verdiensten vanuit het crossdock.

Hoe heeft chauffeur Arjen zijn zij-instroom reis ervaren?

Wil je weten hoe dit traject door een ander wordt ervaren, hoe onze begeleiding bevalt en wat handige eigenschappen zijn om te hebben of alvast te ontwikkelen? Lees dan hieronder het persoonlijke interview met Arjen waarin hij vertelt hoe hij het zij-instroomtraject heeft ervaren.

Een mooie preview van zijn woorden waar wij het volledig mee eens zijn:

“Als dit is wat je wilt, dan moet je het doen!” – Arjen 

Lees Arjen zijn interview

“Als dit is wat je wilt, dan moet je het doen!”
Arjen
Chauffeur (na het volgen van ons zij-instroomtraject)
Vacatures

Bekijk al onze vacatures en wie weet ga je bij ons in de leer!

Vacatures

Wil je ons beter leren kennen?

Neem contact op met de afdeling HR voor al je vragen over werken bij Van der Werff of een specifieke vacature. Onze medewerkers zitten voor je klaar!

Ontwikkeld door Convident