Vacatures filteren

  • Regio's

  • Vakgebied

  • Dienstverband

Stel vacature alert in Stel vacature alert in

Van der Werff Academie

Van der Werff Academie

Tegelijkertijd je passie volgen; leren én geld verdienen? Bij ons kan het! Heb je altijd al gedroomd van een carrière als vrachtwagenchauffeur? Bij de Van der Werff Academie bieden we diverse trajecten aan om je bij ons te ontwikkelen tot een volwaardige professional in de logistiek. Of je nu voor een carriere switch gaat of bezig bent met een opleiding. Wij kunnen je helpen!

Bij ons kun je de onderstaande trajecten volgen.

BBL opleiding

Onze wereld zit vol met talent! Wij vinden het belangrijk om mensen de kans te geven hun dromen na te jagen. Daarom is ons bedrijf sinds 2008 een door STL erkend leerbedrijf. STL is het gespecialiseerde opleidingsinstituut voor alle branches in de sector: Transport en Logistiek. Als bedrijf mogen wij leerlingen die een opleiding in deze richting volgen begeleiden bij het leukste onderdeel van de opleiding: de praktijk! Wij mogen de volgende professionals opleiden:

Lees hier alles over de BBL opleiding bij Van der Werff Logistics.

Meer informatie

Zij-instroom traject

Heb je altijd al gedroomd van een carrière als vrachtwagenchauffeur? Zit je vast in je huidige werk, zoek je iets nieuws en heb je altijd al een fascinatie gehad voor de open weg, de vrijheid van het rijden en het ontdekken van nieuwe plekken?

Het is nooit te laat om je hart te volgen en je passie te ontdekken! Bij ons krijg je de unieke kans om je droom werkelijkheid te laten worden via ons zij-instroomtraject. Laat je bij ons omscholen tot chauffeur en geef je carrière een kickstart!

Met ons zij-instroom traject kun je op een praktijkgerichte manier kennis maken met de transportwereld én de mogelijkheid om je vrachtwagen rijbewijs C of CE te behalen, terwijl je direct aan de slag kunt in ons bedrijf.

Lees hier alles over het zij-instroom traject

Meer informatie

Verhalen van medewerkers

Maak kennis met Dennis Beerendonk, een enthousiaste zij-instromer met een verleden bij de spoorwegpolitie, maar met een grote passie om aan de slag te gaan als vrachtwagenchauffeur.
Dennis Beerendonk
Jakob heeft een BBL opleiding gevolgd tot vrachtwagenchauffeur bij Van der Werff in Heerenveen.
Jakob Schaap

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

Heb je vragen over onze academie of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op! We beantwoorden graag al je vragen. Je mag ook je gegevens hieronder achterlaten en dan nemen wij contact met jou op. Net zo makkelijk!

Neem contact op met Jarno

0513 – 335 133 jarnohoekstra@vdwerff.nl

Wil je ons beter leren kennen?

Neem contact op met de afdeling HR voor al je vragen over werken bij Van der Werff of een specifieke vacature. Onze medewerkers zitten voor je klaar!

Ontwikkeld door Convident