Vacatures filteren

  • Regio's

  • Vakgebied

  • Dienstverband

Stel vacature alert in Stel vacature alert in

4 november open dag in Waalwijk!

4 november open dag in Waalwijk!

We hebben het genoegen om aan te kondigen dat we op zaterdag 4 november 2023 de deuren van onze vestiging in Waalwijk openzetten voor het publiek. Het belooft een dag vol vertier te worden, boordevol activiteiten voor jong en oud.

De open dag zal plaatsvinden op de nieuwe vestiging aan de Van Hilststraat 25 in Waalwijk, dat eerder dit jaar in gebruik is genomen. Het biedt een uitgelezen kans voor bezoekers om een kijkje te nemen in de dynamische wereld van logistiek en transport, en om te ontdekken hoe wij dag in, dag uit uitdagingen aangaan en logistieke oplossingen leveren.

Kom kennismaken met onze collega’s en ervaar de bedrijvigheid van een transportonderneming van dichtbij. Durf jij het aan om een proefrit te maken in een van onze vrachtwagens of je vaardigheden te testen op ons meeneemheftruckparcours?

Deze dag biedt verder een unieke kans om zowel onze moderne als historische vloot van dichtbij te bewonderen en meer te leren over de rijke geschiedenis van ons bedrijf. Bezoekers kunnen oog in oog staan met onze indrukwekkende vrachtwagens en voertuigen.

Theo van der Werff, van Van der Werff Logistics, deelt zijn enthousiasme: “We kijken ernaar uit om onze nieuwe faciliteit te tonen aan iedereen met interesse in transport en logistiek. De open dag is een gelegenheid om ons bedrijf en al zijn facetten te ontdekken. We hebben een dag vol plezier en boeiende ervaringen gepland voor alle leeftijden.”

Praktische informatie
De toegang tot het evenement is gratis en iedereen is van harte welkom. Parkeergelegenheid is beschikbaar op de locatie.

Datum: Zaterdag 4 november 2023
Tijd: 11:00 – 17:00 uur
Locatie: Van Hilststraat 25, Waalwijk

Voor meer informatie verwijzen wij je naar deze pagina: www.vdwerff.nl/open-dag/

 

Wil je ons beter leren kennen?

Neem contact op met de afdeling HR voor al je vragen over werken bij Van der Werff of een specifieke vacature. Onze medewerkers zitten voor je klaar!

Ontwikkeld door Convident